co stim ???ked by som jedla od rana dom vecetra???meriam 170 a vazim 57kg...ale som strasne pazrava.he.
MILUJEM JEDLO :)
no tak tento problem asi nemas sama ja meriam 166 a mam 53 kilov a jedla by som tiez od rana do vecera ale treba mi udrziavat postavu trocha tak musim vyberat tiez co by som jedla tak potom cele dni tlacim jablcka zemiaky aj chipsi si dam aj jogurt ale stale njieco asi by nebola hodina keby som nejedla uz sa mi aj frajer smeje ale zas jem take veci aby som si udrzala vahu a jem aj sladke ale pijem vela caju a vody aj 4 litre za den ak by som to nepila azi by som s prepacenim zozrala vsetko na co by som ruku polozila aj teraz som jedla je jedenast vecer a napchavala som sa varenymi zemiakmi posipanymi grilovacim korenim a maslom takze toto uz mam odskusane to jem normalne a nepriberam takze si to mozem vecer kludne dovolit taky maly podsalkovy tanierik plnyyyyyyyyy zemiakov mnam takze takto ja tlacim tiez stale do hlavy takze nie si sama a vahu mas dobru si myslim nemyslim si ze mas vela
no sak v poho ,suknu si mozem dovolit :)
ale mne chuti vecer jest jaj ...take hranolky by som si dala.bo pizzu:D
podla mna mas uplne v pohode vahu urcite si stihla.inac aj ja som neskutocne pazrav
mam podla vas dobru vahu ???co myslite?
pazravych as je vacej :)