Mam 18 rokov a moj zivot ma uz nebavi. Je mi zle zo vsetkeho, zo seba. Aky som hrozny clovek. Nenavidim sa, lebo mam vsetky negativne vlastnosti sveta. - som leniva, hanbliva, negativna uzkostliva, nerozhodna., hlupa.....nemam rada spolocnost ale ked som sama citim uzkosti,,,v skole prepadam som v maturitnom rocniku....ale chcela by som v zivote sa mat dobre a mat dobre povolanie ale strasne sa bojim ze skoncim zle :(((((( neviem co po skole budem robit na vysoku nemam ale nechcem robit niekde za pokladnou ((((((
Stratena nikam nepatrim - toto ste urcite este nevideli!
Mám to isté. Bez práce 6 rokov. Som s toho frustrovaná a neviem akým smerom sa pohnúť. Ale skúšala som práce a ani jedna mi nepasovala. Či bola veľmi ďaleko, alebo tam nebol obed, alebo sa mi tam nikto nevenoval a bola som tam sama a v nude pol hodine, alebo tam bol strašný hluk. A neviem zvládať stres a nátlak.
Ale každý z nás máme nejaký impulz. Niečo čo nás kope dopredu. Áno mala som s toho aj depky. Aj som sa liečila s toho všetkého. Spôsobilo mi to decifit draslíka hrozil mi kolaps srdca, veľmi nízke hladili horčíka a sodíka. Nadobličky mi nechceli pracovať a kolabovala aj štítna žľaza. Bože myslela som si, že zomieram. Mala som strach už so všetkého aj s toho, že mi chcú aj lekári ublížiť.
Ale to som sa poriadne stresovala a čo budem robiť kde budem a ako budem. A bola som aj na pohrebe a to ma dorazilo a skončila som ako som skončila.
Ale už si dávam pozor. Hypocalemia je smrteľná a bola som v červených číslách blízko smrti.
AHoj JNO, nie si v tom sama, teda ja uz tieto problemy nemam a uz som kusok starsi ale ver mi, ze nie si jedina, ktora si tym presla. Urcite sa ti podari vsetko, rob male krociky, povedz si napr ze dnes na 10 minut preitam toto a sprav to a potes sa, ze si to dala a takto si to pridavaj. Urcite to pojde. A mozno kusok egoisticka rada :), ak mas pocit ze mas jedina problem, tak si precitaj prave toto forum. Viem znie to blbo ale mozno pomoze, mne to pomaha ...