Ahojte, ja uz vazne neviem kto som, trpim asi na vsetky psychycke poruchy, neustale menim nazory, oodla toho s akymi ludmi som, nedokazem povedat ludom pravdu priamo do oci a to si uvedomujem, neustale sa prisposobujem ludom, stale myslim na to ako im vyhoviet, zamyslam sa nad nimi analyzujem ich a zo sebou som uplne nespokojna. Stale sa spravam inak, raz tak, raz tak. Uz vazne neviem. Menim stale aj zaluby, chcem sa niecomu naplno venovat ale neviem sa rozhodnut comu, raz ma bavi tanec, inokedy zas nieco ine. Zijem len vo svojich iluziach a uvedomujem si to, nikdy nebudem mat taky zivot aky skutocne chcem,..a to vobec neviem co chcem...
Zaseknuta - neustale menim osobnost
Ahoj. Možno by nebolo od veci ísť k psychologičke na psychodiagnostiku, aby si zistila o sebe niečo viac a možno ti to do života pomôže. Ja keď som taký ako si to popísala v príspevku, tak to preto lebo neviem byť sám sebou. Sám sebou preto neviem byť pretože mám problém povedať moje vlastné názory. A prečo mám ten problém? Pretože mám strach, že to poviem celkom na hovno. Keď chcem niečo povedať, tak chcem aby to nejako znelo. Proste, aby to znelo energeticky a aby to zaujalo. Lenže ja som zabrzdený a potreboval by som sa trošku napraviť, aby som dokázal byť sám sebou a aby som bol v spoločnosti uvoľnení a hovoriť to čo chcem.
Pride mi trochu komicke a zaroven aj smutne ze v tvojom prispevku vidim do urcitej miery seba.Nepovedal by som ze trpis na vsetkych psychicke poruchy, len nemas vlastnu osobnost ( pravdepodobne je len silno potlacena ), si taka prazdna schranka, ktora sa len prisposobuje roznym situaciam :) Ono by trebalo napisat z akeho dovodu sa prisposobujes stale ludom, snazis sa im vyhoviet a nedokazes im povedat pravdu do oci a ako kazdeho analyzujes.
Pricin moze byt vela a rieseni este viacej :)
Ak si chces popisat mimo fora tak aluuc@zoznam.sk
To mam ako chapat? :(
Ja už neviem, kúpil som si tarantulku, už má pol kila, behá si po izbe kade tade, však ju nebudem obmedzovať. Ale fakt nechápem, prečo mi stále prebehne v noci minimálne raz po tvári??? Však ja dostanem asi infarkt myokardu.
Mám nové zvieratko, chameleóna, mení farby jak blázon, ale nechápem jednu prečo, prečo na mňa každé ráno musí pozerať tým jeho pohyblivým okom priamo do môjho oka?!
Dnes ráno som sa zobudil, otvorím oči, resp. oko a do oka sa mi priamo pozerá ten chameleón a celým tým jeho okom krútil dookola, tak som aj ja krútil svojim.
Potom z neho vyletel ten jeho dlhý jazyk a vletel mi s ním do nosa, lebo mi na nose sedela malá mucha. Nos som mal lepkavý ako od sekundového lepidla.
Už ani neidem spať, lebo keď si predstavím, že sa mi v sne znovu zjaví moja ex a bude mi hovoriť, že som kôň, tak nie, ďakujem, nemám záujem. A ešte mi povie, pozri sa do zrkadla. Ja sa pozriem a v zrkadle vidím koňa??? Hallo???