Trapi ma už dlhšie zápach z pupka.Pupok mám taký hlbší,takú úzku štrbinku.Doteraz som s tym problemy nemala.Čistím si ho pravidelne vatovou tyčinkou.Poslednych par mesiacov ma ale trápi intenzivny zápach a akoby slabý výtok.Mám ho aj vo vnutri zapálený a dosť to svrbí.Vie mi niekto poradiť?
pupok
Tak,umyjem si pupok vyčistím tea tree olejom.Pol hodinku je v poriadku všetko a potom zas ten zápach.Neviem...
Na jednej strane sa veselo predáva alkohol, na strane druhej sú tvrdé pokuty za to, ak chlap pôjde do krčmy.
Na jednej strane sa predávajú cigarety a to riadne draho, ale všade je zakázané fajčiť.
U nás funguje nejaká podivná forma logiky. To ešte moja antilogika má väčšiu logiku:-)
A tak ďalej...
Už som z vás tiež chytil sociálnu fóbiu. Fakt prisahám, že pôjdem žiť niekam inam. Ja som nevedel, čo som nevedel, ale už viem. Uf, pecka. Za čo vám mám ja ďakovať? Všetko som si vydrel sám, aby som pravdu povedal.
Čauko kakauko...
Ja som z vás kompletne šalený.
Pri hojeni piercingu napr. v pupku sa odporuca caste potieranie ranky vatovou tycinkou namocenou v liehu alebo vyborne je aj potieranie vatovou tycinkou namocenou v rozpustenej morskej soli. Ale treba sa v tvojom pripade zamysliet nad pricinou tvojho problemu a tu odstranit. Kozny lekar mi pride ako riesenie.
Nechcem si tam chodiť prstom,ale občas treba vyčistiť nečistoty,ktoré sa tam nachádzaju nie?
*nestrkaj
cisti si to liehom alebo alkoholom, ziadnu tycinku si tam viac nestrakaj /ani prsty/