Cestovanie so psom

Príspevok v téme: Cestovanie so psom
andrika

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ma niekto nejake skusenosti s cestovanim lietadlom so psikom. Byvam v zahranici a idem na dovolenku na Slovensko na mesiac, nikomu nedoverujem natolko, aby som im svojho psika zverila, je totiz na mna dost citovo naviazana a take odlucenie by asi nezvladla. Uz mame vybaveny pas a samozrejme mame aj cip. Len sa bojim troska toho letu ako to bude vsetko znasat. Dakujem za rady.

Tinka.

Tak ja keby ze ma letuska uvidi by som havinka z tasky na chvilku vybrala na kolena. No čo uz by ti mohli, lietadlo predsa nezastavi aby ta vysadilomze si neposluchla

D...a

Ach tak.....takze drzim palce, aby ste to obidve dobre zvladli! A tak ako pises, snaz sa byt pokojna a ked bude pri tebe, zvladne to. Mas to uz zistene, ze moze byt bez problemov pri tebe v taske? Do tasky jej daj pre istotu pampersku a na to jej decku, keby nahodou, aby nesedela v mokrom a neviem ako dlho letite ale nezabudni na vodu.

andrika

Este sme neleteli, az tuto sobotu ideme....Tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a ze to zvladne ten stres...ja sa snazim byt pokojna, aby aj ona citila, ze je vsetko v poriadku.

mam56

Ja tiež častokrát cestujem so svojim psíkom. On mi robí sprievodcu. Nevie síce rozprávať, ale rozumie ľudskej reči.

D...a

andrika, tak ako ste to zvladli??? dufam, ze dobre? aj ked bola v taske ale bola pri tebe, takze vzdy lepsie, nez dat psa niekde do inej casti lietadla, to musi byt pre psa hrozne.:(

andrika

Nie je ziadna ina moznost nakolko byvame na ostrove, takze jedine letecky mozeme cestovat. Ja viem, ze urcite bude mat stres a bude sa bat, ale je to pre nu asi lepsie nez keby mala ostat mesiac pri niekom na koho nie je zvyknuta nie? To si myslim, ze by asi nezniesla...Bude normalne pri mne v lietadle, lebo je to maly psik, len problem je v tom, ze musi byt pocas letu v taske, nemozem ju odtial vytiahnut. Letime uz buducu sobotu, mam z toho strach.

D...a

Jaj nuz uz kedmas letenku, to sa skoro pytas.:) Nedalo sa ti inac, len letecky? Isteze cestuje lietadlom vela psikov ale ja by som isla radsej autom alebo aj 3 dni vlakom. Kazdy pes to znasa inak ale fakt je ten, ze pre kazdeho je to velky stres, on nevie, co sa deje, iba citi, ze stupa hore, preziva nieco, co nikdy predtym nezazil a okrem toho musi do klietky a do frachtu, teda nesmie byt pri tebe, jedine ak mas maleho psika do tasky, aj to neviem, ci je to legalne, lebo ja nelietam. Moju Aiku poslala ochrana zvierat lietadlom a ked som ju bola na letisku vyzdvihnut, bol to smutny pohlad, tie vylakane ocka a vedla psik sa chudak aj pokakal, no urcite od strachu, vsade smradu......nie, moj pes letel prvy a urcite posledny krat! Chapem, ze si chces tvojho zobrat so sebou, lebo mesiac je pre neho dlho na odlucenie. Nebola ina moznost?