preco je zivot taky kruty ?

Príspevok v téme: preco je zivot taky kruty ?
macka 321

Dobry vecer
chcela by som sa poradit ohladom mojho zivota. Mam 17 rokov bije ma otec nadava mi a dost ma to nici bojim sa co bude nasledovat mamina o tom vie ale sama sa ho boji. Pred nedavnom som potratila babatko viem ze mam len 17... -_- .Ale mam priatela ktoreho mam velmi rada doma nebyvam skoro vobec som internatnicka a tak chodim k nim aj cez vikendy niekedy aj cez tyzden.
Psychicky to uz ale nezvladam ani v skole ,vela chybam a gympel je pre mna dost tazka skola casto rozmyslam nad smrtou priznam sa niekedy mi to pride ako najrozumnejsie riesenie len este neviem ako na to ...ako zomriet ? poradte rychlu a co najmenej bolestivu smrt.vdaka

LMarika

Naozaj treba od takých rodičov odísť. Otcovi môžeš kúpiť na rozlúčku boxerské vrece a rukavice, aby si mal do čoho udrieť, keď ty tam už nebudeš a nezabudni poznamenať, že odchádzaš navždy. Môžeš ísť k priateľovi, ak to jeho rodina odsúhlasí a ak nie, tak nemusíš hneď ísť na vysokú, môžeš odísť na jeden rok opatrovať dieťatko do Nemecka, prípadne odísť do zahraničia s priateľom na pár rokov v rámci spoločného plánu, zarobiť nejaké peniažky a potom si vybrať vysokú školu, na ktorú nastúpite spoločne (môžte sa učiť zo spoločných kníh, čím ušetríte), spolu môžte bývať na internáte, prípadne aj v podnájme, ak si trúfnete to finančne zvládnuť. Ver, že o nič neprídeš, ak nastúpiš na VŠ ako 25-ročná. V zahraničí je takéto niečo úplne bežné. Ale zotrvať v rodine, ktorá ťa týra iba preto, aby ťa počas VŠ-štúdia rodičia živili, nestojí za to, aby si na tú vysokú nastúpila hoci o 6 rokov skôr, lepšie je postaviť sa na vlastné nohy čo najskôr a dokázať im, že už od nich nič nepotrebuješ, len svätý pokoj.

macka 321

Dakujem za povzbudenie asi to skusim hned ako sa bude dat len mam strach teraz ma velmi zbil prisiel domou a bol velmi nervozny a potom ma bije mam aj surodencov ale bije iba mna

ano, cim skor tym lepsie
niektory rodicia nejsu rodicmi ale su to vyyebane hyeny a od tych treba cim skor odist kym ti totalne neznicia zivot
to zvladnes,pises ze byvas na intraku a mas priatela takze az tak zle na tom niesi

nemas nikoho kto by ti pomohol?rodinu znamych???ja som presla tym istym a skoncilo to az smrtou otca /mala som28 ked zomrel a este dovtedy ma bil , uz od narodenia/ nemala som silu nikdy z domu odist a poradim ti jedno a to, odid cim skor, uz teraz na tom pracu
jzober sa, bez na socialku a policiu ze ta otec bije a odmietas sa vratit domov a hotovo
do 18tky to vydrzis ak chodis do skoly mozes byvat na intraku a tiez by som podala na otca trestne oznamenie a asi aj na matku ze mlci, cim ho podporuje, nevzdavaj sa a rob s tym nieco!!!

kotuc

Teraz sa ti zda zivot tazky a chces ho ukoncit a rozmyslas o samovrazde.Tak cim skor na to zabudni,samozrejme ak sa chces znovu narodit niekde v hladujucej Afrike,smelo do toho.
Skus radsej premyslat ako zmenit svoj zivot k lepsiemu cim skor,tym lepsie od tych samovrazednych nezmyslov.