Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco je zivot taky kruty ?

Príspevok v téme: preco je zivot taky kruty ?
macka 321

Dobry vecer
chcela by som sa poradit ohladom mojho zivota. Mam 17 rokov bije ma otec nadava mi a dost ma to nici bojim sa co bude nasledovat mamina o tom vie ale sama sa ho boji. Pred nedavnom som potratila babatko viem ze mam len 17... -_- .Ale mam priatela ktoreho mam velmi rada doma nebyvam skoro vobec som internatnicka a tak chodim k nim aj cez vikendy niekedy aj cez tyzden.
Psychicky to uz ale nezvladam ani v skole ,vela chybam a gympel je pre mna dost tazka skola casto rozmyslam nad smrtou priznam sa niekedy mi to pride ako najrozumnejsie riesenie len este neviem ako na to ...ako zomriet ? poradte rychlu a co najmenej bolestivu smrt.vdaka

M.

O.o S akymi ?? ... ok vies co, nechaj to radsej tak, zostan doma, len sa nezabijaj... nejaku tu bitku vydrz... aj tak sa da... Vela stastia ti prajem.

M.

Ako to chces riesit potom? Nikto ti nepomoze pokial to nenahlasis a neodides. To ze nemas peniaze a ostatne veci okolo...to je len vyhovorka.
Z coho zijes na internate? Tak popros matku nech ti pomoze. Linky detskej istoty ti tiez nepomozu, nikto ta pred bitim neochrani, len ty sama seba, odchodom z domu.

Mesačný princ

vždy to budem tvrdiť, ak by mal každý človek peňazí koľko potrebuje, tak by nemal nikto problém. Teda aspoň by zmizlo 70% problémov sveta

macka 321

Ale nemozem len tak odist nemam peniaze a priatelovu rodinu zatazovat nechcem oni maju aj svoje deti naco by som im bola este aj ja len na zataz

M.

reakcia na prispevok podomnou - Ak otca nechceš nahlásiť na sociálke či polícii, aspoň ho tým postraš, nech sa skľudní...

Ked otcovi povie ze ho nahlasi sa akoze skludní ??? skor ju rovno zabije...Ty dievca len to prosimta nerob, lebo sa z domu ani nedostanes...normalne odid, ani sa o tom s nimi nebav.

kafe

zavolaj kľudne na nejakú bezplatnú linku:
Funguje bezplatná Linka detskej istoty - 0800 116 111.
Ďalšou linkou, na ktorú je možné telefonovať je Detská linka dôvery - 0800 11 78 78.
Takisto linky - Linka - Pomoc ohrozeným deťom - 02 62 24 78 77
Ak otca nechceš nahlásiť na sociálke či polícii, aspoň ho tým postraš, nech sa skľudní. K priateľovi by si sa mohla presťahovať, ak by jeho rodičia s tým súhlasili. Len prosím ťa používajte kondóm, fakt nepotrebuješ riešiť tehotenstvo, keď sa nevieš postarať ešte ani o seba. Daj sa trochu do poriadku psychicky, aj sedenia u psychológa by boli fajn. Dokonči si školu, odídte preč alebo choď na výšku...
Život neni krutý, len ľudia sú slabí. Silný človek vie kto je, kde smeruje a život sa mu prispôsobuje. Slabý o sebe pochybuje a život s ním potom plieska presne tak, ako sa to nikumu nepáči. Drž sa a nedaj sa.

niezeby som od nich len odisla, ale vsetko to co ti urobili by som im spocitala, hlavne teda otcovi, ten ta bije
trestne oznamenie ako prve a ak ta zbil kludne chod aj k doktorovi
priatelova rodina by o to m mala vediet ak to ide a aj oni na neho mozu podat trestne oznamenie a moze dostat az 9 rokov natvrdo plus ochranis aj surodencov, pretoze ak odides moze zacat bit niekoho ineho, ale ty hlavne odid

macka 321

zatial som iba druhacka chodim na gymnazium a chcela by som na dobru vysku s priatelom sme spoluziaci aj teraz a na spolocne ucenie sme zvyknuti