ahojte ..prosim vas ,mate take stavy , ze vam nalada klesne uplne ,ale totalne pod bod mrazu .. tak strasne ,ze ste to este nezazili .. ? co si davate ,(okrem drog ! to nikdy ! ) alebo co pomaha ? nepiste prechadza do lesa, a ine blaboly .. ja som bola dneska aj v lese,ale naladu mam stale strasnu .. az ma picha kdesi v oblasti srdca . toto sa mi stava v poslednom case preadne ma strasny smutok , usadi sa mi na hrudi a tam sedi ! a ja sa citim uplne ako kopa nestastia .... mam manzela .syna ,psa ....... mam dni ked mi je super.. a potom zas taketo neskutocne stavy smutku ,ze si ani neviem dat rady .. ale plakat neplacem ! nemam preco -- nechapem sama seba .. mam v hlave zmatok ...neviem si tam upratat ! stale ma nieco trapi .. pozorujem inych ludi ako ziju , nic ich netrapi a mna trapi cely tento svet ! a neviem co mam stym robit :( dakujem .
strasne naladove stavy !
To som si myslel aj ja,ze sa maju dobre a dost dlho:D Ale po case som sa zacal viac zaujimat a zistil som,ze to celkom tak nie je :D
Vieš čo mne voľakedy pomohlo?
Keď som bol na intráku a spolubývajúci vytiahol corn flakes, ľahol si na posteľ na chrbát, dal si do úst tie lupienky, dal dolu hlavu z postele a zrazu sa začal smiať, že všetko vidí naopak a že tie lupienky sú ako mravce :D
že som divný, keď som naopak :D
Tak som si dal lupienky tiež a rehotali sme sa spolu :D
A nemali sme ani vypité a ani drogy v tom neboli :)