Stala sa mi taká vec, že som šla do vzťahu s chalanom, ktorý veľmi chcel vzťah so mnou, dokonca po prvom odmietnutí prišiel znovu druhý krát. Prvý krát som odmietla, lebo som sa bála ani neviem čoho ( asi závazku? ) a na druhý krát som si dala povedať, že to skusim. A teraz po krátkom čase je to tak, že si myslím, že to bolo zlé rozhodnutie. Tak 70% zo mna si stále nájde niečo prečo nie, že som spravila hluposť a 30% zase hovorí, že áno. Viem len, že ho mám rada, no bojím sa, že je to len kamarátsky cit a nič viac. Mal predtým nevydarený vzťah, z ktoreho sa dlho spamatával a nechcem, aby to zažil znovu. Čo s tým? Bavila som sa o tom už aj s ludmi okolo a každý vravi niečo iné. Niektorí, ktorí nás poznaju dlhšie vravia, že to prejde, že je to len kvoli tomu, že viem čo si odžil, další, že zase je chyba vo mne, že sa jednoducho bojim závazku a nad tým priliš rozmýšlam iní, že náš vzťah je totálna blbosť, pretože sme v niekorých veciach odlišní a mali by sme skončiť. Tak by som chcela názor niekoho nezainteresovaného. Ďakujem
pokračovať či skončiť?
a teraz prezraď kolko máte rokov :D
Ten predchádzajuci vzťah trval cca rok a niečo s jednou prestávkou. Od začiatku som vedela, že to nebude ono, no nechala som sa ukecať a to bolo chyba. Doteraz som vždy vedela čo chcem a nie, nikdy som žiadneho chlapa nenaťahovala a narovinu povedala ako sa veci majú, ale pri tomto to bolo iné. Nevedela som čo chcem, hlava raz hovorila áno, inokedy nie(nie netikajú mi biologické hodiny, ani mi nevadilo byť sama) No a on mal zjavne dobre presviedčacie schopnosti tak som do toho šla, že uvidíme. Asi budem vetu "skúsme to" nenávidieť. Myslím, že asi bude najlepšie ukončiť to skôr, než to bude ešte horšie. Už teraz je na mna veľmi namotaný a myslim, že čím viac to budem oddiaľovať, tým to bude horšie.
no ale to musis vediet ty ci ano ci nie. my nepozname ani teba, ani jeho a ani o vas nic nepises. jak mame v tejto veci za teba rozhodnut.
Sú spolu krátko. Musel by byť slepý, aby nevycítil, že to nie je ono z jej strany. Predpokladám, že ten predchádzajúci vzťah aspoň rok trval...
Neboj sa, už nikdy to nebude taký vzťah ako predtým. Po takom rozchode sa človek stane silnejším a ďalší rozchod už tak tragicky nevníma. Skús riešiť prítomnosť, nie teóriu budúcnosti po rozchode.
Ked sa pytas na taketo zakladne veci, tak zjavne na vztah nie si pripravena. Ty musis vediet ci s nim chces byt, nie kamarati. A byt s nim lebo by ho ranil rozchod? Jesus, dospej a potom ries chlapov