Ahojte. Mam taky problem. Som strasne nestastna zo svojho tela. Mam vsetky nedostatky ake len zena mat moze....A hanbim sa za ne. Vonku sa sice za mnou muzi otacaju,no ja sama ked stojim pred zrkadlom,nechce sa mi zit. Odmalicka som vyrastala v prostredi,kde sa dbalo na vyzor a az potom na vsetko ostatne a ja som postupnr zacala svoje telo neznasat. zacalo to pomaly a cim som.starsia,tym viac defektov mam na sebe. Snazim sa dbat o vyzivu,jednak mam aj dost alergii,cvicim ale nic nepomaha. Niekedy si myslim,ze mam tu dysmorfofobiu ale myslim,ze moj odpor je opravneny. P.S:Pacia sa muzom.aj.zeny s vyraznymi stehnami?
Ja viem,ze moje vady na krase suvisia aj s mojim.celkovym zdravim,ktore mam dost v chatrnom stave. Je to zacarovany kruh,nevien ako z toho von. Niekedy sa vidim celkom ok a som.relativne spokojna,no znicohonic mi dojde,ze realita je uplne ina....Bolo by super,keby mi bolo ukradnute,ako vyzeram,no nejde to. Tuzim po krase,tuzim.sa sama sebe pacit. Mam pocit,ze moj zivot by bol o tolko lepsi,keby ma to tak netazilo.
Mam samozrejme aj ine zaluby. Tanec,hudba,cvicenie ale ked ma chyti depresia z vyzoru,neviem sa do nicoho dokopat. Vdaka,ak si to niekto precitate. Mozno to znie povrchne ale fakt ma to taha ku dnu. Tak este raz vopred vdaka.