Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úmrtie priateľkinho otca_Čo robiť?

Príspevok v téme: Úmrtie priateľkinho otca_Čo robiť?
T_o_m_á_š

Ahojte,
mám 26 rokov a dnes nečakane zomrel otec mojej priateľky. Ešte nie sme zasnúbení, chodíme spolu takmer rok a ešte som nebol u nich a ani som ho nepoznal.
Priateľka zostala s jej mamkou v dome sama a nie je na tom psychicky najlepšie. Čo mám robiť? Myslím, že nie je najvhodnejšia príležitosť teraz ísť k nim, alebo ...? Pohreb bude presne na Silvestra.
Doma sme rozoberali, či moji rodičia majú ísť na pohreb? Nebývajú v našom meste, osobne sa nepoznali, ale predsa je to otec moje priateľky.
Prosím, pomôžte mi.

Kýčera

Tomáš, kašli na to, že sa s priateľkinou mamou nepoznáš. Ak Ťa volá k nim domov, choď, pomôž, prejav jej podporu a stoj pri nej. Teraz je tá pravá chvíľa. Ak nie, tak to rešpektuj. Na pohreb by si ísť mal, ale Tvoji rodičia nemusia. Tak sa drž!

adr1a

Daj priatelke jasne najavo, ze pri nej stojis a si s nou. Ze ju milujes. A ci chce, aby si prisiel a bol teraz s nou. Ak ano, pod. Teraz neries prkotiny ci jej mamu poznas nepoznas, ai. Si muz. Teraz je okolo pohrebu vela starosti vybavovaciek behaciek. Zrejme by im chlap v tejto chvili padol vhod. Oni su teraz hlavne "zamestnane" zialom nad stratou otca a manzela. Urcite by im tvoja pomoc a pritomnost pomohla nielen kvoli praktickym veciam okolo pohrebu ale hlavne moralne dusevne.

blueberryNN

Ak ta vola, opytaj sa jej, ci ta chce teraz spoznat jej mama. Ak ta chcu mat doma pri sebe, tak tam chod. Mozno to je to, co prave potrebuju.

blueberryNN

Rodicia tym, ze pojdu na pohreb, daju najavo sustrast a podporu priatelkinej rodine. Nejde o nic prilis osobne, na pohreby chodi kde-kto. O zoznamovani s priatelkinou mamou si myslim nieco trosku ine. Teraz by som sa k nim domov prilis netlacila. Kym ta sama priatelka nezavola, nechod tam.