Čo si predtavujete pod správnym relaxom v zime? Čo vás najviac dobije energiou v dnešnom uponáhľanom svete?
Relax v zime
Ja teda súhlasím! Sestra si kúpila domov túto albixon.sk a majú ju už od minulej jari, ale úprimne!! Závidím :// Keby sme bývali v jednom meste tak som u nej asi každý deň a máčam sa vo vode :) Ako rozhodne to chce torchu investície ale myslím, že to zato stojí :3
Ahoj mozno by nebol zly napad keby ste si kupili nejaku virivku domov ak nato teda mate peniaze a mozete si ju uzivat aj s manzelom aj s detmi :)
Ja som sa každý rok tešila v zime do wellnessu s manželom, bola to pre mňa chvíľka kedy sme si mohli sami dvaja po celom roku oddychnuť. Vždy dva dni po vianočných sviatkoch sme odchádzali niekam do hôr do wellnessu a ten pocit sedieť niekde v horúcej vode v zime, to bola nádhera, keď bol okolo nás sneh. Odkedy ale máme deti tak to nie je také jednoduché, predsa keď má človek rodinu nemá čas na cestovanie a už vôbec nie oddychovať, trošku mi to chýba, teraz som to zamenila už len za knižku a teplo z krbu, keď už decká spia