Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nemam s kym chodit na pivo

Príspevok v téme: nemam s kym chodit na pivo
pago

Caute, mam 36 rokov som zenaty, deti zatial nemame ziadne, mam psa, som z Martina ale ozenil som sa a byvam v Ziline. A prave v tom je ten problem, nepoznam tu skoro nikoho...par ludi ano ale to su vsetci znami od manzelky a su to len znami...nejake blizsie vztahy nemame a skoro sa nepozname...Pracujem stale v Martine, kde mam vsetkych kamosov a kolegov. Denne dochadzam. Je mi to trochu trapne ale ked som niekedy sam doma nemam s kym vybehnut von na pivo. Neviem ako inak tak som to napisal tu. Nejde mi o ziadnu zoznamku, svoju zenu mam rad. Ak je niekto zo Ziliny, chlapy, najlepsie z okolia bulvaru dajte vediet. Nejak mi o zoznamovanie nejde skor o to ak je niekto podobne na tom a byva v blizkosti mohli by sme chodit na pivo spolu obcas. Vdaka.

pago

to uz je predsa jedno...byvame tu uz vyse 4 roky...nejak to tak proste vyslo, jeden z nas sa predsa odstahovat musel kedze sme kazdy z ineho mesta a vyslo to na mna...pracu si chcem najst v ZA lenze nie je to v mojom odbore jednoduche

duko

a naco si sa stahoval do ziliny ked mas pracu v martine?
odstahujte sa do martina s manzelkou. Nebudes musiet dochadzat aj na pivo s kym chodit.
fakt nechapem naco si sa trepal do ziliny. Tvoja zena ma problem s odstahovanim?