Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Epilácia hornej pery laserom- skúsenosti

Príspevok v téme: Epilácia hornej pery laserom- skúsenosti
klara22

Dobrý deň,
Začala som si na sebe všímať tmavšie chlpky hornej pery. Tak uvažujem nad laserovou epilaciou- SHR/IPL....Informovala som sa, že treba približne 10 sedení zopakovať...No bojím sa, že po prvom sedení mi narastú ešte tmavšie chlpky, ako mám teraz...a kým budem čakať na ďalšie sedenie, budem chodiť s takými hrubými chlpkami....nikde sa tu neviem dočítať o tomto. Hlavne hľadám niekoho, kto absolvoval epiláciu hornej pery laserom.
ďakujem.

iva785

tie chlpky som mala také pred zákrokom,po každej epilácii ich bolo menej a menej , jemnejšie a pomalšie rastli

klara22

Ďakujem za odpoveď...ale nepochopila som, tie tmavé chlpky si mala ešte pred zákrokom, alebo popri tých pauzách medzi sedeniami ti vyrástli také tmavé?

iva785

ja som chodila na odstránenie chĺpkov na hornej pere,bola som asi desať krát,po prvom raze sa opakovala epilácia po mesiaci,potom asi o 6-7 týždňov a potom som chodila raz za dva mesiace, s nejakými prestávkami v lete keďže vtedy sa epilácia nerobí,musím ale povedať,že ja som mala teda dosť hrubé a tmavé chlpky trhala som si ich ale bolo to na nervy stále dookola,nebanujem,že som šla na laser -najlepšie riešenie,ešte mi sem tam nejaký chĺpok vyraší ale je podstatne jemnejší,takže teraz už len tak podľa potreby zájdem na laser keďže na 100¨% to nikdy nebude a svoje robia aj hormóny,teraz už idem len raz na jeseň a jar-viem,že to nie je lacná záležitosť ale ak chceš niečo trvácnejšie tak odporúčam epiláciu laserom.