Prosím váš veľmi pekne mohli by ste mi poradiť? Mám 15 rokov a chcem sa prstovať,ale nejde mi to.V čom je problem? Čo mám spraviť?
prstovanie
lea777 - ďakujem :)
Natulinka, je to uplne normalne, kludne to skusaj dalej, no pre niekoho plati nieco ine, predstavuj si nieco prijemne...mne najprv pomahalo lahnut si na brucho, strcit si tam prsty a len si masirovat klitoris a vaginu...pritom som si drazdila bradavky :)
ja sa skor cudujem cistej laske, lebo to je totalne nazor fanatickeho cloveka. Teraz mam partnera, milujem ho, odovzdavam sa mu z lasky, nie som sebecka, milujem sa s nim pre jeho potesenie a on pre moje....takze nemyslim si, ze masturbacia nejako cloveka poznaci, ze je sebecky... clovek musi poznat svoje telo aby vedel co mu robi dobre...taktiez nie je to vzdy tak, ze ak je vo vztahu laska, tak si ludia urcite sadnu aj v sexualnej oblasti a budu sa pripadnym nedokonalostiam venovat cely zivot, aby ich odstranili....nie je to vzdy tak, niektore veci sa zmenit nedaju, ani ovpyvnit...ale to ked clovek nezazije, tak nepochopi.
podla mna to není hriech,ved ako boh povedal milujme sa a množme sa
A keď všetci budú skákať do studne, skočíš aj ty? Nie je dôležité, koľko ľudí to robí, ale či je to dobré. A toto dobré nie je. Je to hriech.
Veď už 12 ročné sa prsruju.Tak prečo by som nemohla ani ja? Chcem to skúsiť
Čo mi nejde? Tak prostrednik som chcela vložit do vaginy,ale nejde to
Natulinka, prečo to chceš robiť a okradnúť samú seba o to pekné, čo by si mohla raz prežívať v akte sebadarovania so svojím manželom? Tie pocity sú krásne, ak sú vyjadrením lásky k milovanej osobe, ale ak si ich vyvolávať sama, akoby si sama seba zneužívala. Mnohí cítia smútok a depresiu po tom, čo sa sami uspokoja, aj výčitky svedomia a nevedia prečo - ale o tom sa veľa nehovorí. Cítia, že urobili niečo zlé a ten pocit ich neklame.
Masturbácia ťa neučí láske, len egoizmu. Je to zlá cesta. Ak raz chceš ľúbiť a s niekým chodiť, nepotrebuješ k tomu nič iné, len otvorené srdce túžiace milovať. Žiadne prstovanie, žiadne zisťovanie, čo ti robí dobre, žiadna príprava v sexuálnej oblasti. Lebo láske je o túžbe urobiť toho druhého šťastným a nie hľadanie vlastného šťastia (a už vôbec nie vlastného sexuálneho uspokojenia). Svet ťa klame v tom, čo je skutočná láska a čo je pre lásku potrebné. Z čistej lásky sa vysmieva a na piedestál kladie sexuálnu žiadostivosť. Tá však oslepuje oči, ničí lásku a upriamuje pohľad len na teba samú, na egoizmus. A egoizmus je opakom lásky.
Mimochodom, nepociťujete žiadnu hanbu, keď opisujete a čítate tu uverejnené "postupy"? Nie je lepšia cnosť, cudnosť a čistota, ako nehanblivosť a pestovanie žiadostivosti? Nezabúdajte, že morálka chlapca je v rukách jeho dievčaťa. Aká asi bude morálka vzťahu, na ktorý by sa dievča takto "pripravovalo"? Veď chce vyhovieť všetkým žiadostiam chlapca a nechystá sa mu povedať nie. Alebo sa mýlim?
Natulinka, zamysli sa, či to, čo ti všetci hovoria, že je cool a in a že by si to mala skúsiť, nie je v skutočnosti jedom, ktorý ti otrávi srdce a uvrhne do bahna telesnosti a možno aj sexuálnej závislosti (aj tak to môže skončiť). Nechceš byť iná ako dav? Alebo si myslíš, že je lepšie prispôsobiť sa za každú cenu, než ísť svojou vlastnou cestou dievčenskej hrdosti a úcty k sebe samej? Ty rozhoduješ, či sa staneš zábavkou pre chlapcov, alebo dievčaťom, ktoré si bude chlapec, ktorý za to skutočne stojí, vážiť. Lebo chlapec, ktorý ťa bude milovať pre to, aká si, ktorý bude milovať tvoju dušu, ťa neopustí ani keby ste spolu pred svadbou nespali. Taký chlapec si ťa nepotrebuje pred svadbou "vyskúšať", je si istý svojou voľbou. Kde je láska, tam sa aj prípadné nezhody v sexuálnej oblasti vyriešia - je na to dosť času počas celého manželstva :).
Preto je lepšie počkať si na toho svojho pravého aj dlhšie a byť voľná, ako stoj čo stoj byť vo vzťahu s niekým, komu ide prioritne o jedno, a zo strachu, aby si ho nestratila, udržať si ho aj za cenu sexuálnej povoľnosti.
skus toto::)
NO ja to robim takto : som v sprche , dam masazny mod na sprche cize silny prud. Dam studenu vodu a sprchu si dam dalej od vaginy pretoze tak je prud silnejsi. Roztiahnem si ju dvoma prstami a sadnem si na vaňu. Potom prud nasmerujem na klitoris a uvolnim sa ako keby som sla na malu potrebu.Pomoze urcite aj kruzenie panvou ked ti tam ta voda strieka.Orgazmmus urcite. Ak to nechces robitv sprche jednoducho si daj dole nohavicky roztiahni si ju a prsty namoc do studenej vody alebo olíž. Jemne priloz prsty ku klitorisu a zacni sa pohhybovat hore a dolu a zrychluj.
A čo ti nejde? napis