Caute, potrebujem poradit ze ako mam dosiahnut huste a pevne vlasy, lebo za posledny pol rok mi dost zredli. Vlasy mam dlhe cca kusok pod prsia, takze o dlzku mi ani nejde, ale o to aby ich bolo viac. Nezehlim si ich ani nic podobne a vzdy ich nechavam volne uschnut, a farbim si ich len hennou (bordovou) uz asi rok. Posledne dva mesiace pouzivam sampon a vodu milva, ale nezda sa mi ze by to nejak pomahalo, a uz fakt neviem co by mohlo zabrat aby mi zhustli, alebo aby som mala aspon tolko vlasov ako pol roka dozadu :( za kazdu radu budem vdacna
Ako na huste vlasy? :(
No je pravda ze casovo to sedi s tym, ked som zmenila hennu, predtym som pouzivala tu z dmky a teraz inu, ale nemyslim ze to je tym. A stravovanie no to neni tiez bohvieco, ale zerem furt tak isto cely zivot :D kojenim to neni lebo nekojim, a ten stres pride az o 2 tyzdne v skuskovom. :D
alebo tá hena nesadla pre pokožku hlavy a vlasové korienky
otazne je, preco vlasy vypadali... mozno vobec nezalezi na tom, aky sampon pouzivas. mozno je chyba vo vyzive, vela stresu, kojenie.,.....faktorov moze byt vela
Este som zabudla dodat, ze samozrejme vzdy ked sa ucesem tak na hrebeni ostane miliom mojich vlasov, a taktiez v odtoku po sprchovani. Ja uz fakt neviem :(