Krv v zachode

tasty

a nemá prechladnuté močové cesty? býva pritom často moč zakalená alebo obsahuje krv,,,, alebo si mohol odpluť do záchoda s krvácajúcimi ďasnami

môže to byť hocičo a nemusí to byť vôbec vážne

mam56

Niektorí ľudia mali skutočne ťažké detstvo. U iných bola hojdačka postavená príliš blízko pri stene.
Našiel som Aladínovu lampu. A čo som si želal? Len aby som bol desaťkrát chytrejší než som. Aladín mi povedal, že keď sa niečo násobí nulou, tak to bude vždy len nula.
Jedna žena hovorí tej druhej. Môj muž je anjel. Na to tá druhá: UFFF, ty máš ale šťastie. Môj ešte žije.
Čo povie slon holému mužovi? No, neviem, ale možno pomocou tohto dvíhať kokosové orechy?
Prečo nosia muži brady? Preto, aby bolo možno ľahšie odlíšiť riť od tváre.
Prečo majú muži pivné brucho? Aby si ten malý chlapík dole myslel, že má strechu nad hlavou.
Chuck Norris má koberec z medveďa grizlyho. Medveď síce žije, ale nemá odvahu, aby sa pohol.
Blondýny to majú skutočne ťažké. Z rúk do úst.
Kňaz na pohrebe hovoriac sám k sebe: konečne, konečne sú spolu!!! Jedna pani sa ho opýta: myslíte ju a jej prvého muža alebo ju a jej druhého muža? Nie, ja mám na mysli jej nohy.
Čo je na čierno odfarbená blondýnka? Umelá inteligencia.
Príde černoch s papagájom na pleci a predavač sa ho pýta: odkiaľ máte takého krásavca? Papagáj mu na to odpovie: z Afriky.