dobry vecer, mam nosit okuliare minus 0,75 a na jedno a minus 1 na druhe oko...Ja som ich vobec nenosil, iba obcas pri telke a tak ale dal som si urobit novy ram, taky bezramovynram, takze ich ani necitim a zvykol som si na ne a asi mesiac ich nosim od rana do noci....Ale vsimol som si, ze ak ich nemam tak skulim a pokrcim celo a hned ma bolia oci...a to som predtym nez som ich zacal nosit stale nemal a to okuliare mam asi tri roky...Ako si mam teraz od nich odvyknut ? Alebo daco aby som videl lepsie trosku ? Dakujem za radu
ako sa zbavit okuliarov
Ja viem, ze nemusim...ale proste teraz sa mi zda, ze uplne lepsie cez nich vidim, aj ostrejsie aj farby mam krajsie a lepsie.....Ako zvykol som si aj na stare videnie, ale takto sa mi vidi lepsie...Ale nechc aby mi zleniveli oci a potom mi da lekarka este silnejsie...Iba toho sa bojim....
No to je dobre. Nemusis ich nosit pri tak malych hodnotach. Kup si ocne kvapky v lekarnni ti poradia ake, Maju tam aj vitaminy Ostrovidky alebo ocutein lutein, odporucaju sa očne cvičenia a mrkvovy salat s cviklou. Ale dobry je aj spenat. V lekarni predavaju aj očne šošovky ak by si chcel. No tie by si si musel každy den vymienať a je to dopsť naročne.