neviem si nikoho najst

Radoslava 123

Tučná? Bohužiaľ veľkej väčšine chlapov ide naozaj výlučne len a len o pekné a dokonalé ženské telo, t. j. o súmernú postavu bez sklonov k nesúmernosti typu hruška, čiže aby prsia boli rovnako veľké ako zadok nielen vtedy, ak je žena chudá typu ani rici, ani cici, ale aby tá postava bola súmerná aj po pribratí a aby sa nestalo ani len náhodou, že keď priberie povedzme kvôli tehotenstvu tak, že po pôrode bude o 20 kg ťažšia, tak z nej bude typ žiadne cici, veľké rici, veľké stehná a brucho. Ak je nesúmernosť opačného charakteru, že by žena napríklad mala tendenciu priberať len do pŕs a brucha, zatiaľ, čo nožičky jej zostanú tenučké a zadok plochý, tak aj taká sa mužom páčiť bude, lebo keď má prsia veľké, predovšetkým väčšie ako zadok, tak takúto nesúmernosť odpustiť dokážu, ale nesúmernosť opačného typu ani náhodou. Mužom sa páčia ženy štíhle a súmerné. Čím budeš chudšia, tým budeš súmernejšia a ak je naozaj nejaká žena taká nešťastnica, že do pŕs nepriberie nikdy, dokonca ani vtedy, keby sa jej váha o 20 kg zväčšila, ale do zadku veru hneď a poriadne, tak na takú sa nikto ani nepozrie a môže mať aj tri vysoké školy, môže byť aj inžinierka a magistra, môže mať aj angličtinu a nemčinu s francúzštinou na dokonalej úrovni, môže mať aj peknú tvár, dobré zamestnanie a zarábať veľa prachov, môže mať dokonale čistú pleť bez akné, nádherné vlasy a oči, všetko je to márne, ona zostane sama, kým si velikánske silikónové kozy urobiť nedá a neschudne zo zadku, pokiaľ možno, čo najviac. Proste chlapi sú chlapi a pre chlapov je krása ženského tela najdôležitejším kritériom pri výbere partnerky, ak nie jediným. Je mi ľúto, že ti to takto musím napísať, ale je to naozaj tak. Neľadáš predsa lesbu, hľadáš chlapa, tak naozaj jediná šanca, ako ho nájsť, je urobiť všetko, čo bude v tvojich silách, aby si schudla čo najviac a priblížila sa čo najviac k postave dokonalej, čiže SÚMERNEJ!!! Aj za cenu toho, že si aj tie silikónové prsia po schudnutí zo zadku budeš musieť dať urobiť. Muži klamú, keď hovoria, že krása pre nich nie je dôležitá a silikónové babenky nechcú. Oni práve, že len a len také chcú. Tak zapracuj na sebe, začni chodiť do fitka a na plaváreň, prípadne aj behať, ak ťa to baví, venuj sa nejakému športu, ktorý ťa baví, vymaž zo svojej pamäte všetky zlé spomienky na telocvikárov, ktorí ťa možno v minulosti ponížili pre slabšie športové výkony a oddeľ pojem ŠPORT od pojmu ZLÝ TELOCVIKÁR, ale si pojem ŠPORT priraď k pojmom ZDRAVIE a KRÁSA a hneď sa začneš na šport pozerať inak a aj ho aktívne praktizovať. A kto vie, možno práve vo fitku nájdeš muža svojich snov.

R3D

Ahoj chikita,

tvoj problem je asi v tom ze mas nizke sebavedomie. Ale ak ta dotycny pozve von zrejme sa mu pacis a neriesi tucny zadok alebo ovisajuce brucho. Najprv si s nim pis niekolko tyzdnov a vyzvedaj aby si zistila aky je, ake ma konicky atd. ak nebude stat rec a nebude tlacit hlavne so stretnutim tak to skus :) Z vlastnych skusenosti viem ze prve stretka su stresujuce ale hlavne je aby nestala rec.radsej by som dal prednost kinu, alebo sportu pred klasickou restikou kde to pojde samo, ale to uz necham na Teba :)

Peace.

mam56

Ja napr. také problémy nemám. Normálne mi dali dôchodok za to, aby som nechodil pomedzi ľudí za bieleho dňa, aby som nikoho nevystrašil. Trpím morbídnou obezitou. Keď sa postavím na váhu, tak mi len vyskočí: váži len jednu osobu. Kým ti toto nevyskakuje na váhe, tak je všetko ešte ako tak ok.
Dnes som si čítal profesiu, tak že hľadajú strašiakov do maku, nástupný plat tisíc euri. Tak nepôjdem v lete toľko postrašiť ľudí za také prachy? Však to je vyložená šanca.