Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som chudý !!!!!!!!!!!!

Príspevok v téme: Som chudý !!!!!!!!!!!!
TutanchámonxD

Ahojte už veľmi dlho ma trápy moja váha ... Mám 21 rokov 180cm a 58Kg, keď som nenajedený .... Poriadne mi to žerie nervy a mám z toho takpovediac mindráky.... Pri výbere oblečení mám problém asi ako nikto .. pretože ja nosievam len S a nohavice veľkosťi 30/32 .. Dokonca po novom si už veľmi nehľadám ani frajerku, pretože keby došľlo k sexu a mám sa predňou celý vyzliecť, tak to sa radšej prepadnem pod zem .... Ja nwm veľmi ma to trápy a neviem čo robiť ...
Mám začať chodiť do posilky a pravidelne cvičiť a jesť podľa jedálnčiku piť dostatok tekutín a mať pravidelný spánok ?? Pretože som čítal že niekedy až po 3-5 rokoch cvičenia človek priberie tak 5Kg ak má určitý typ postavy ... Ak mám do toho obetovať množstvo peňazí a pribrať za taký dlý čas tak málo, tak sa na to môžem rovno vykašlať. Nemám ani zadok a preto nerád nosím na von nohavice pretože vyzerám v nich ako keby som mal "nasraté" :D a obávam sa toho že to vyzerá dosť vtipne ak by si to niekto všimol. Proste som z toho zúfalý a v kuse sa všímam aký som chudý aj keď idem dos prchy .... Nejaké rady by pomohli .. Ďakujem vopred všetkým :)

TutanchámonxD

Takto ja viem čo by som mal jedávať ale to až keď začnem cvičiť. Teraz jedávam na raňajky chleby s lekvárom 2-3 alebo praženica z 4 vajec ..... Na obed mäsko ryže zemiaky to skôr v nedelu a keď ostane tak aj ponedok utorok streda a inak jedávam aj cestoviny na viacero spôsobov ... Večerom jem zase dake 3 chleby a pred spaním niekedy aj to čo je na obed aby som do rána nebol hladný .... Ale mal som aj psychycké problém pretože som nemal šťastné obdobie v škole a mal som stresy z ľudí v škole .... pretože sa o mne niečo roznieslo a mal som vysmešky v škole .... to trvalo dva roky takže môže to byť spôsobené aj tým .....

ivonka133

A aký je tvoj jedálniček?Podľa by si mal zhodnotiť najprv svoj jedálniček a začať posilňovať. Nastav sa však na to, že kým naberieš nejaké tie svaly, potrvá to istý čas,potrvá to istý čas.

jokino

ahoj, ja mám taký istý vek takú istú výšku a hmotnosť 53 kg. takže sme dvaja, a tiež mám problem... možme sa o tom rozprávať hodiny

Gima

Podla BMI vzorca, ktory sa vypocita podla vahy : druha odmocnina výšky odelenu na desatinne miesto, ste velmi chudy, možno až vychrtlí.
Čiže 59 : 1,80 x 1,80
59 : 3,24 je 18,2
Podla tabuliek ste štíhly až moc.
BMI od 16 - 18,5 je stanovene pre anorektikov.Nezdravo chudí.