Chcela by som od Vas poradit. Viem o priatelovom sne-chcel by ma dat na sex inemu muzovi. Pristupil by aj na to,ze by som sexovala s inym a ak by o tom vedel,tak by mu to nevadilo.
Chcem sa spytat, ci je toto normalne a ci ma vobec miluje.
Dakujem
Priatel ma chce dat inemu...
Ak vam to inak klape tak to neries, ber to ako neskodnu uchylku ;-)
No ja to nechcem. On ma k tomu nenuti, ani o tom nehovori, len niekedy pri sexe ma take poznamky,ale to mi nevadi.
Ja sa ale zamyslam nad tym, ci je nas vztah vlastne normalny a ci ma priatel lubi, ak ma chce dat inemu.
Tiez som partnerkam vravel, ze by som prekusol aj neveru a ak by som im vo vztahu nevedel nieco poskytnut, mohli to hladat inde. Zatial to nevyuzili... Vraj
Ty chces co?
Dnes sa zykne "vyhovárať" na to, že v sexe je dovolené všetko, ak to obom (či viacerým naraz?) partnerom vyhovuje.
Môj názor teda v tejto dobe vyznie asi staromódne, no nepripadá mi to normálne a nie je to normálne.
ZDRAVÝ vzťah sa týka DVOCH ľudí odlišného pohlavia, patrí doň vernosť a nie zvrátenosť, kde sa jeden z dvojice pozerá, ako si to ten druhý rozdáva s tretím.
Čiže ja byť tebou, v tejto chvíli už nemám čo a najmä s kým riešiť. Takýto vzťah by som ukončila, aby mal chlapec slobodu a mohol si užívať hoci aj s kozou.
Katka. Vo svete intimity milovania sexu roznych sex.praktik je normalne a prirodzene iba to, co chcu dotycni ludia, ktorych sa to tyka. Ak chcu nieco skusit praktizovat ti dvaja - je to vec ich dohody, dohovoru, vzajomneho suhlasu a ze to chcu obaja. Nie iba co chce jeden z nich. Takze sa opytaj SAMA SEBA ci to, co chce tvoj "priatel" CHCES AJ TY SAMA? Ak ano, si s tym stotoznena a naozaj to chces, nevidim v tom problem.
PS. Tipujem ti podla roznych indicii nizsi vek. Ver, vo svete sexu su take praktiky, rozne formy uchylnosti zvratenosti "prasacinky" a ineho ze toto o com pises teraz ty, je len slaby odvar. Ide o to, kto ma na co zaludok, co ho pritahuje rajcuje vzrusuje ai. Ale vzdy sa riad sama sebou a ci to chces naozaj TY (nemysli si ze ak vo vsetkom vyhovies partnerovi tak si ho tym udrzis. Neplati to vzdy. Ak vobec). Lebo cesta spat z roznych sex.praktik ai je uz tazka ak nie nemozna
Tebe to pripada normalne?