Chcela by som od Vas poradit. Viem o priatelovom sne-chcel by ma dat na sex inemu muzovi. Pristupil by aj na to,ze by som sexovala s inym a ak by o tom vedel,tak by mu to nevadilo.
Chcem sa spytat, ci je toto normalne a ci ma vobec miluje.
Dakujem
Priatel ma chce dat inemu...
Katka urcite to nieje normalne a ked niekto povie ze ano podla mna neni tak celkom v poriadku.clovek co uznava taketo vztahy trojky a neviem este co tak od takeho mozes akurat tak chytit nejaku pohlavnu chorobu a psychicky ta znici. Ja mat chlapa ktory mi toto povie uz niesme spolu. Urcite by som sa s nim na tvojom mieste rozisla pokial neveru berie ako uplne beznu vec nech spi s kadejakou ale nech nema vztah. Nepokaz si zivot.
Mam26 zabil si, amen :D K téme nie je to určite normálne, kto má niekoho rád tak sa nechce deliť s inými. Dnes je možné všetko, ľudia sa rozchádzajú zvyčajne pre úplne hlúposti a nevážia si to, čo majú resp. môžu mať.
pokail ta realne nechce dat nejakemu tak to zbytocne riesis :)
boze tito niektori chlapi uz nevedia co od radosti
Ja si myslím, že to euro nás riadne položilo na lopatky. To by človek nestíhal ani keby ich rovno vyrábal. Ja neviem, možno je to len moja ilúzia alebo nejaký bludný prelud, ale ten dojem z toho všetkého je veľmi silný:-(
Nechcem byť príliš otvorený, nemám ani nič proti vzťahom, sú aj fakt sympaťáci, ale prečo si myslia ľudia, že vzťahy sú jedinou formou zábavky? Pre mňa bol vzťah až takou "zábavkou", že som skončil na liekoch:-) A ešte si z toho aj srandu robím. Mať dieťa nie je zlé, to už je iná sranda:-)
Jáj, stala sa mi taká vec, že som si ľahol, lebo som sa zase prejedol a v tom sa mi pred očami objavila moja ex a hovorí mi: ty si ale čmeliak, ty si ale čmeliak. Ja som sa bránil, že nie, nie som, nie som. Potom ku mne priletel čmeliak, bodol ma do pery a povedal, tak a už sa spamätaj!!! Neviem, čo to bodnutie malo znamenať. Neviem, prečo ma pichol??? Najhoršie však bolo, keď som sa pozrel do zrkadla a uvidel som skutočného čmeliaka. Asi len nejaká haluz.
Nie,nepovazujem sa za vec, myslim,ze vsetci pochopili ako som to myslela. Ale teda pre objasnenie: chce ma vidiet pri sexe s druhym muzom. Povedal aj,ze ak by som mavala sex s inym a on by o tom vedel,tak by mu to nevadilo. Preto ta vec, ktoru chcem vediet-poradit, ci sa toto da povazovat za lasku, ak je ochotny toto niekto dovolit.
A byt tebou, prestala by som pouzivat vyraz "chce ma dat inemu", lebo mi to pripada, ze sa v tom vyzivas, ak o sebe pises ako o veci. A ze vlastne ani nevies, co tu od nas cakas. Mas vlastne hodnoty? Mas (snad! ak naozaj nie si len vec). Tie hodnoty su alebo nie su ohrozene tym, co tvoj partner robi alebo hovori? To ti musi byt jasne bez nas. Fakt nemas iny problem ako ten, aby si bola inteligentna bytost schopna vlastneho usudku a rozhodnuti. Tak bud.
Vsak ta nechce dat druhemu, aj sama to pises, tak co je tvoj problem?