Toto je MATKA?

Príspevok v téme: Toto je MATKA?
MMM101

Ahojte.Mám 19 rokov a matku, ktorá ma začala nenávidieť. Neviem čím to je, ale ja si myslím, že mi závidí. Mám priateľa, s ktorým sa nadovšetko lúbime, ona nema nikoho ..jednoducho ma začala nenávidieť, každý deň príde domov z roboty a za všetko mi nadáva, aj za také maličkosti, ktoré sú úplné hlúposti...ja sa doma snazim v podstate iba ja varim ! Upratujem aj ja aj ona...ale je enormne ked ma z*ebe za take veci napr. Vela sa kupem, naco varim casto maso, preco viac neupratujem ajked sa ucim do skoly. Ludia!!!! 2roky som trpela tazkou uzkostou,depkami beriem lieky. A ked mi je uz OK zacne zas takto vystrajat jak pred mojim problemom. Priatel je mi opora...viem,priorita je zmaturovat, chcem ist na VŠ no nemam nato financie,brigadovat kvoli uzkostiam som 2roky nemohla.... Mam pocit ze mi velmi zavidi akeho mam frajera,a aj to ze ma vlastny byt a je otazka casu kedy sa tam prestahujem.Toto ju stve zrejme. A ze je sama, manzelstva jej vsetky krachli. Je mi jej luto aj ked mi robi zle,a Zas mi nastrbuje psychiku. Chcem aby bola stastna,v praci ma to zle tiez. No ale preco som hromozvod jej nalad????! Sak sme dlhy cas mali krasne puto,sem tam jej histericke zachvaty ale vsetko je teraz na ****** tak, akoby horsie ani sa nedalo. Ma samovrazedne reci, nechce ist k lekarke....
Co robit ludia ????

adr1a

Zas trebalo by si vypocut obe strany) Mozno by to bolo zaujimave a poucne citanie. Nevieme co tam bolo v minulosti, co je teraz. Ako to je naoaj? Pozname iba jednu stranu mince

11JULLIANNA

Nie je normálna tvoja mama.
Mám dcéru takmer v tvojom veku a čo by som dala ja za to, keby sme boli takto spolu a mohli spolu variť a upratovať alebo si pokecať pri káve...
Dcéra je iná povaha ako ty a tvojej mae trošku závidím.
Neváži si, že nie je sama.
Neznamená, že kd nemá chlapa, že je sama. Trúbka, veď má teba...
Toto jej daj prečítať.

Gima

Strav tyžden u priateľa a ked sa vratiš, možno pochopi ako ta potrebuje. S tou konzumaciou mesa ma do istej miery pravdu. Nikomu ešte nezaškodili ryby, ovocie a zelenina.

ZuzankaPupavka

Ci veriš či nie, mam to uplne rovnake, až na par malych detailov .. ak by si chcela napiš spravu na fore alebo čo sa to tu robi :)

mam56

Ako sa zvyčajne v dnešnej dobe vyvíjajú vzťahy (podľa mňa bola produkcia skupiny Beatles zameraná najmä na vzťahy, vzťahy boli ich hlavnou témou pesničiek, aspoň si to myslím, vývoj vzťahov od začiatku až do konca. Autenticita... Good night...):
Can´t buy me love – Láska sa nedá kúpiť
www.youtube.com
I saw her standing there – Videl som ju stáť tam
www.youtube.com
I wanna hold your hand – Chcem držať tvoju ruku
www.youtube.com
All my loving – Celá moja láska
www.youtube.com
She loves you – Ona ťa miluje
www.youtube.com
Twist and shout – Toč sa a krič!!!
www.youtube.com
Ticket to ride – Lístok na jazdu
www.youtube.com
Michelle, my bell – Miška, moja pekná
www.youtube.com
Yesterday - Včerajšok
www.youtube.com
Loser – Som nula
www.youtube.com
Alebo iná NON-Beatles verzia:
www.youtube.com

no bud je tvoja matka pica alebo si sa len ty zmenila odkedy mas priatela a pozeras sa na matku inak, zacala ti akoby vadit a jej chovanie je len reakcia na to vsetko