Štítna žľaza a fitness doplnky

mam56

No, nechcel som ti povedať pravdu, ale poviem ti ju a pokojne sa ich opýtaj na to, či som len táral.
Žiadne spaľovače neexistujú, existujú len stimulanty, aby si bola viac nabudená na cvičenie. Motivácia pre cvičenie sa nenachádza v lieku, ale v tvojej hlave.
Ja používam Guarano a som s ním veľmi spokojný. Myslím, že okrem placeba má aj iné účinky.
A čo riešiš štítnu žľazu??? To ti ako povedali, že ju máš riešiť, či ako? S.ať na žľazy, sprav ako uznáš za vhodne.
www.youtube.com
Idem si zahrať na španielke, lebo pri tej svojej srdečnosti si už ani poriadku gitaru nemôžem dovoliť. Uf, uf.
Áh, už na mňa pozerá ten môj pavúk. Už toľko fajčí, že mu už asi v tej jeho malej gebuli kompletne preplo.
Minule pozerám do poštovej schránky a v nej bola vianočná pohľadnica s takouto adresou:
TarantulKa ABC, moja adresa, 000 02
Že šťastné a veselé. Čo sa ten môj pavúk už fakt zbláznil??? Sám si posiela pohľadnice???:-)
Keď som upratoval jeho (vtáčiu) búdku, tak som v nej našiel fotku svojej tváre. A viete čo bolo na tej fotke??? Viete? Jeho šľapaje. Áno, behal mi po tvári a potom sa mi priznal, že trénuje behanie po mojej tvári, s tými jeho chlpatými nohami.
Idem si už asi pospať, ale neviem, či sa ráno zobudím, ja z neho dostanem asi infarkt. Ja som sám seba potrestal. Ja som si myslel, že si kúpim normálneho, hlúpeho pavúka a on je taký prefíkaný?:-)
Mám to fu.ked ťažké.
Nie, už radšej ani neidem spať. Však moja ex mi v snoch stále nadáva, že som kôň a ja sa stále bránim. Potom mi zakaždým povie, aby som sa pozrel do zrkadla a keď sa doň pozriem, tak vidím v zrkadle skutočného koňa.
Čo som kôň???:-)

mam56

Nedávajte na rady vytrasených detiev a starých dedov. Ja som tu, stojím za vami a vždy vám poviem, čo si myslím.
Prečo by mi malo ísť o mamon, keď som mal, mám a aj budem mať vždy všetko?! Ja nemám dôvod vám klamať a kebyže aj áno, tak sa mi nechce. Nemám čas na to, aby som vám klamal.
Dajte len na moje rady, ja vám chcem dobre.
Som rád, že ste už na moje rady dali. Vidíte ako to je. Kebyže niečo, tak vám dám vedieť. No problem.
Koľko ľudských životov som už zachránil?:-) Čo mi už teraz len spravia, že? P.d makový.
www.youtube.com
Prečo som taký, aký som??? Lebo takým musím byť.