Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Axiolan

Príspevok v téme: Axiolan
honolulu77

Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť, či máte skúsenosť s týmto liekom, hlavne negatívnu.
Poradila mi ho kamarátka, mala som veľmi ťažké obdobie doma v škole, rozišiel sa so mnou priateľ...stále som bola v strese. Začala som to brávať..a pomáhalo mi to zaspať a cítiť sa "v pohode" no mama na mňa doma začala kričať, že som "závislák" a že zle dopadnem, že som narkomanka a pod....
Neviem posúdiť čo je závislosť..je pravda že som ich brávala pred ťažkými skúškami resp. aj keď som doma a je napätá situácia....
Pomáhajú mi cítiť sa lepšie..ale všimla som si, že sa mi chvejú ruky a trochu strácam koordináciu, motoriku....a dokonca keď po mne mamka kričala som jej chcela odpovedať a zakoktala som sa pár krát čo sa m predtým nestávalo..
Mamka chce aby som ich úplne vysadila a prestala aj keby som nemala celé noci spať, vraj som len rozmaznaná a ľutujem sa.
Neviem sa rozhodnúť..fakt som sa po nich cítila lepšie..ale čo ak má mama pravdu?
Ďakujem za Vaše rady :)

lukreca

ahoj ten liek je na prirodnej baze nie je navykovy ale neprehanala by som to s nim. je na upokojenie ako prirodne anxiolytikum.