Zdravim,
v priebehu tohto roka som nahodne z nicoho nic maval take epizody (asi 3x) velmi zvlastnych stavov. Velmi tazko mi je opisat ten stav presne, prve si to vsimnem na videni ze tak trosku inac vidim aj ked nie je to nic so zrakom, akokwby nemam periferne videnie, potom zevraj zblednem, mozno sa mi rozbuchoce srdce, musim utekat aj ostat, je mi zima aj teplo, ako keby mdloby ale neodpadavam. Len rychlo domov sam a lahnut si.
Doteraz vzdy ked to prislo, vyspal som sa, odislo, zabudol som.
Od poslednej epizodky, mi ako keby ostal taky iny stav, stale som napaty, "citim" zvyseny tep, ale pocitovo dost ine ako tie nahle silne epizodky. Nakoniec som sa uz vobec nevedel skludnit tak som siel na pohotovost. Tam mi spravili nejake krvne testy a ekg, negativne. a ze podla neho somatickeho povodu. Dali mi magnezium a to ma nejako ukludnilo aj ked srdce mi bilo ale aspon som sa nebal. (Ale zase vtedy som nemal ten silny "mimo" stav)
Tyzden som bol okej, ale cez vikend znova tak som zasiel za svojim lekarom, ten viacmenej zopakoval a predpisal zvysit to magnezko a xanax, a o tyzden sa vratit ak nebude lepsie.
Bral som to par dni a kedze xanax som vnimal ako ibalgin a bolo mi dobre aj bez neho na druhy den tak som to prestal brat a k doktorovi nesiel.
Ale ovsem tie mierne stavy sa nejako obcas vratili a riesil som to magnezkom a to ma vzdy pekne uvolnilo a bolo okej. stress hovorim si.
Teraz prisli sviatky, dovolenka, konecne pojdem domov, nebudem vstavat nic robit, da ma to dokopy. Prvych par dni to aj tak bolo super konecne. Ale do toho zrazu epizodka silna, z nicoho nic, pri sedeni za pc. Spanikaril som ze je to tu znova, naposledy to taketo bolo pred dvoma mesiacmi. Dal som si magnezko a hecoval som sa a preslo to relativne rychlo. aj ked zvysok vecera som bol unaveny ale okej.
Na druhy den vecer, sme isli na pivo (jedno), vsetko fajn ale ked sme odchadzali, zrazu taky zvlastny stav, uplne iny ako tie ostatne, tep milion, nevedel som co uz so sebou robit a dal si xanax a zaspal.
Odvtedy a az doteraz mi je od rana blbo, neprijemne, stale som taky nesvoj, neviem co mi je, tep asi zvyseny, nemozem nic robit, citim na hrudi take zvlastne pocity, hlavne ked lezim na lavom boku, a len cakam do vecera kym si dam xanax, to ma ukludni ale mam pocit ze to funguje stale kratsie a kratsie.
Nejako sa zacinam bat ze mam nieco naozaj zo srdcom, ah
(mam 25, tento rok som zacal pracovat po skole tpp, nesportujem, cely den len sedim v praci .. toto je aj jedna moja hypoteza lebo prvy krat sa mi to stalo ked som si napraval chrbticu a druhy krat vo fitku..) .. povedal som to doma, ale neviem ci je to dobre, kazdu chvilu ci som v pohode a bla bla..)
"Kiez by" to bolo psychicke lebo ked sa nato pozrem s odstupom tak mam vela neriesenych veci... ale nako sa to zhorsuje a ja uz neviem...:-\