Zuby múdrosti

Príspevok v téme: Zuby múdrosti
Emyl

Ahojte, hľadám v BA nejakú dobrú stomatológiu na vytrhnutie zubov múdrosti. Moja zubárka totiž netrhá zuby. Pod pojmom dobrá stomatológia si predstavujem takú kde to spravia profesionálne a za normálnu cenu. V mojom rodisku na strednom Slovensku, som pred dvoma rokmi dal za vytrhnutie jedného zubu 30 eur, čiže cca v takej cenovej hladine. Nepotrebujem pri tom sedieť v zlatom kresle :-) Ďakujem

lolinka

ja som si nechala vytrhnut dva zuby mudrosti v schille, uz ale neviem kolko to stalo, je to uz niekolko rokov. Ale vytrhli to dobre, bezbolestne. Predtym som chodila k jednej zubarke, ktora zuby tiez trhala, jednu osmicku mi skusala vytrhnut ale bolo to utrpenie. Tahala a tahala a nemala silu aby ho vytrhla. Ako sice to nebolelo, mala som to umrtvene ale ten pocit bol blby. Mikslovala mi to dost dlho, az som to nakoniec vzdala a isla pre druheho lekara, ktory to za nu dorobil. A prvu osmicku mi vytrhli na Parickovej, nerobil to zubar, poslal ma k zubnemu chirurgovi ktory bol tiez v tej budove a tam to bolo tiez uplne bezproblemove. Dali mi na hlavu nejaku plachtu a otvor tam bol len na usta, takze som nic nevidela, ani som nevedela, kedy bol ten zub vonku, necitila som nic, urobil to na jeden sup. Tam to bolo lacne, presnu cenu uz tiez neviem, ale je to uz cez 10 rokov co som tam bola.