ahojte, viem že teraz cez sviatky možno nie je dobré toto rozoberať ale práve preto lebo mám voľno o to viac nad tým rozmýšlam
mám kamarátku (resp. ona ma berie ako kamaráta), momentálne zadaná ale ešte ked bola volná som sa do nej zalúbil, ale nakolko som hanblivý typ tak som len stál a pozeral ako debil. Nedávno som jej to celé vyklopil a mal som v pláne sa na ňu vykašlat, a jej reakcia bola taká že ma má velmi rada a nechce aby som sa prestal s ňou baviť. A ešte dalšie kaleráby a objatia. Odvtedy ale vidím že sa bojí toho že sa na ňu raz vykašlem, raz sa dokonca kvoli tomu rozplakala. Chápete tomu? Lebo ja vôbec nie, nečakal som niečo takéto, ved má frajera ktorému venuje takmer všetok čas a ešte chce aj mňa za kamaráta? Nechcem jej ublížiť, ale skrátka ju nedokážem brať ako kamarátku, ako sa z toho dostať?
a poprosím žiadne reči typu že ma má len ako výplň volného času ked na ňu frajer nemá čas, aj keby to bola pravda tak tomu neuverím, nemyslím si že je sviňa
friendzone
no obával som sa toho že dostanem takéto rady, že mi asi nič iné neostáva
aj som to chcel skončiť, chcel som jej povedať že bude lepšie ked sa prestaneme baviť, keď som jej to hovoril išiel som na to pomaly aby to nevyznelo drsne, ale hneď jej došlo o čo asi pojde a rozplakala sa :( tak som to zakecal, proste som to nedokázal
No jej reakcia je fakt zvláštna a ani ja jej celkom nerozumiem. Možno aj ona ťa má trocha viac rada, ale zároveň sa nechce rozísť s priateľom ktorého ho ľúbi. V každom prípade pre teba bude lepšie, keď sa spolu už nebudete stretávať, aspoň nejaký čas. Veď nemusíte prerušiť kontakt navždy. Ale povedz jej, že takto to už ďalej nejde, lebo ťa to ubíja a potrebuješ čas, nebyť s ňou v kontakte. Ak nie je sebecká, tak by to mala pochopiť a nemala by ti v tom brániť.
Tak rozhodnutie je na tebe, či sa budeš trápiť a dúfať že možno z toho niečo niekedy bude (málo pravdepodobné), alebo prijať kamarátsvo (pomôže keď s ňou nejaký ten mesiac vôbec nebudeš písať ani ju vidieť a tým sa trocha odmiluješ možno) alebo ukončiť všetky kontakty. Premňa tá tretia možnosť je ale najťažšia. Takisto pomože že budeš pozerať aj po iných ženách, pokiaľ sa budeš súsdtrediť iba na jednu tak to bude ešte horšie