Ahojte
Chcela by som len napísať že mám respektive mala som veľa kamarátov ktorí trpeli ťažkými depresiami. Všetkým som pomohla až tal že teraz sa maju výborne. Trvalo to aj pár rokov ale podarilo sa to aj bez odbornej pomoci. A teraz, keď mam obrovske problemy ja a neviem si s nimi rady, sa každy na mna vykašlal. Každy. Nemam nikoho. Nemam sa s kym porozpravať. Som uplne sama. Každemu som pomohla ako sa dalo a mne je teraz najhoršie a nepomoze mi nik. Som z toho zmorená
Samota
Čo si želáme, by sme si mali priať zrozumiteľnejšie a presnejšie. Inak sa nám to nemusí splniť.
To nevieš, že na všetko budeš v živote len sama? Ak chceš tak mi napíš na mail ale neviem či ti budem vedieť pomôcť.
Ono ak chceš z toho von, tak si hľadaj toho človeka teraz. Kto nestojí pri tebe, keď si nešťastná a keď máš problémy, tak ten si nezaslúži, aby stál pri tebe, keď sa budeš usmievať.
to poznám ten pocit keď sa každý vykašle na toho človeka ktorý im bol dobrý ked im pomáhal ale naopak to nejde... si presne táky istý prípad ako ja