Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biolampa

Príspevok v téme: Biolampa
Deshalb

Ahojte, vie mi niekto poradiť ohľadom kúpy biolampy? Pozerala som na internete, ale ja sa v tom nevyznám, vobec nechápem tým parametrom ako vlnová dĺžka, pulzový režim, atd ... pri niektorých sú niejaké sklíčka, niektoré sú s adaptérom, niektoré nie ... diódové, halogénové ... čisté zúfalstvo ... rozumie sa niekto do tejto vednej discyplíny? :)

MilanH.

Dobrý večer,
v prvom rade by ste si mali zodpovedať otázku, načo biolampu potrebujete?
Na trhu máte halogénové biolampy, ktoré sú síce drahšie, ale kvalitnejšie a je možné ich využiť na viac zdravotných problémov, ale sú aj diódové a tie sú o niečo menej kvalitné, pracujú na inej frekvencii ako tie halogénové.
Na údaje sa môžete zväčša vykašľať, lebo tie pravdivé nie sú ani zďaleka. Ak kupujete biolampu, je dôležité si vopred vyzistiť či má certifikát, aký certifikát má a či je ešte certifikát vôbec platný! Nebudem menovať spoločnosť, ale oháňa sa s certifikátom, ktorý je už roky neplatný.
Určite skúste vyberať na internete, ale kde sa predáva viac druhov biolámp, lebo ak sa budete pýtať v takom kde predávajú len pre jednu spoločnosť, tak vám ohovoria ostatné biolampy.
Ja som si zakúpil 2 biolampy, nie od jednej spoločnosti a spokojný som len s jednou z nich.