Chalani - da sa vystreknut tak, ze trosku sa spravite v nej - potom ho vyberiete a urobite sa vedla - je tam "sila" na 2 vystreky?
poradte - dvojita ejakulacia na 1x?
Jarka kazdy chalan predsa strieka viackrat kym sa uplne vystrieka ved predsa z neho nevyjde vsetko pri jednom vystreku.Si este nerobila chalana rukou?ta skus to a uvidis jak to funguje
rozhodne by som si na to v pohode trufol...neviem sice ci by to splnilo tvoju predstavu ,ale islo by to tak ,ze prvy vystrek necham penis v malickej a hned potom ho vytiahnem a ostatne vystriekam vedla...ale chcelo by to v celku rychle vytiahnutie :) Ale urcite by to slo.
..ja si myslim, ze to mozne je, pokial sa chalan dokaze koncentrovat na 100 percent a ma to brutalne natrenovane, tak sa moze malinko do teba urobit, bez toho aby si o tom vedela, strasne sa popremahat, slapat dalej a o par desiatok sekund, resp minut sa urobit este raz...ale je to viacmenej nepravdepodobne, a ak chces vediet, ci sa take nieco mohlo stat nahodou, tak o tom pochybujem...co mas fobiu, ze si bola oplodnena bez tv. vedomia, tajne a naschval??
nas "nastroj" nie je kalašnikov, ze kam mieri tam striela. to by si chcela privela... :-D
Preboha to co je za otazku??
Tu by to mal niekto selektovat...
Semeno strieka v kratkych intervaloch.