Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pásomnica

mam1000diagnoz

Ja som zistil, že mi hrozne chutia ryby, teraz cez sviatky. To je priam neuveriteľné. A to potom ma budú pokutovať pri vode napr. preto, že som napr. len pol metra od vody alebo tak?:-)

leila..

Ano, odskusala som. Sú slabucke. Niektoré parazity je tazke vyhubit aj chemikaliami. Rôzne prístroje neodporuca pani Bláhová, jedine Salviu, ktorá je najpresnejsia. Ona a ostatni poradcovia, ktori pracuju podla jej zasad, ti urcia liecbu krok za krokom.
Pani Bláhová napísala 2 knihy: Deník poradce1 a 2. Ked si ich prelistujes, zistis fakty...pribehy a terapie ludi, ktori k nej chodili.
Radoslava mozno ani nemá pasomnicu, ale to inak nezisti, len meranim. Ale moze mat, ako kazdy ini, prvoky( kedze sa nachádzaju skoro vsade v pitnej vode z vodovodu-na to sa rozbor nerobi)alebo vlasovce-mikrofilarie, má ich kazdy druhy tiez(larvy sa prenasaju bodavým hmyzom aj na Slovensku)-europsky typ malarie.
Odporucam si vypocut Hanu Bláhovú- nájdes v archive na You tube v Slobodnom vysielaci. Má vyse 10 rocnu skusenost a vedomosti.

netreba

Leila a odskúšala si tie babské rady? Veľakrát tieto zázračné prístroje diagnostikujú celý zoznam parazitov, pričom niektoré tieto parazity sa vyskytujú len v krajinách tretieho sveta a zanechávajú ťažké následky. Tieto centrá predávajú aj svoje zázračné prípravky, ktoré vyprázdnia skôr peňaženku ako telo od parazitov.

leila..

Radoslava, babské metody na pásomnicu zial nepomáhajú. Tam pomože jedine chémia, ale sama by som nič neskúšala. Strata času. Na zmeranie parazitov( nielen velkých, ale aj iných, okom neviditelných )je najosvedčenejšia SALVIA.
Skús kontaktovať v Brne pani Hanu Bláhovú, ona je dobrá odborníčka. Moze ti dat kontakt na slovenských kolegov(je ich málo). Jej metoda má hlavu aj pätu, vie čo robí!!

netreba

Radka, keby si mala pásomnicu, tak by si v stolici mohla vidieť jej biele články, vraj účinná očista od parazitov v tráviacom trakte je odčervenie koňakom a ricínovým olejom, prečítaj si o tom niečo.

Radoslava 123

A ja sa chcem zase pásomnice zbaviť, no nie, že len zbaviť, ale aj vedieť, či mám parazity v nose a v mozgu, lebo cítim, že niečo so mnou nie je v poriadku a bez čuchu žijem, odkedy si pamätám, svrbí ma konečník, odkedy si pamätám, pažravá som tak veľmi, že sa každý čuduje, kam to do mňa ide, keď som chudá, lieky proti parazitom som nebrala nikdy, len neviem, ako - kde a u ktorého lekára hľadať pomoc, kto sa tým zaoberá. S mojou doktorkou nie je rozumná reč, tá všetko pripisuje psychike a najradšej by po cvokároch posielala každého. Uvažovala som o veľkej prehliadke v Pro Care, ale nakoľko sú zapletení do škandálu, tak tam asi radšej nepôjdem a skúsim iné súkromné zdravotnícke centrum. Ak máte s nejakým dobré skúsenosti, poraďte, prosím. Brigádujem v zahraničí a s peniazmi by problém nebol, skôr je problém nájsť normálneho lekára a škoda, že na toto fórum žiadni nechodia. Pásomnicu som nikdy nechcela mať a ani iné parazity, ale kto lieky proti parazitom nikdy nebral, ten určite nejaké parazity v sebe má. Jasnačka, že by stačilo zmeniť lekára a dať si len predpísať nejaké lieky proti parazitom, ale ja to takto nechcem. Ja chcem vedieť, čo všetko v sebe mám a najradšej by som bola, keby sa urobili CT-čka (brucho, hlava...). Milá zakladateľka témy, ako sa tu už spomínalo, nehľadaj vajíčka pásomnice a nechci ju mať, naozaj sú s tým problémy, aké neprajem nikomu.

taenia

da sa zohnat, preco ? na co ti bude ? ak si ju nasadis do tela /ale podla mna ma ju skoro kazdy/ uz sa jej nezbavis, nikdy.
ak chces pomocou nej schudnut, neodporucam, naopak, priberies este viac.