Neopatovana laska - existuje nejaka spriaznena dusa?

Príspevok v téme: Neopatovana laska - existuje nejaka spriaznena dusa?
wtfwhat

Uz som zufala z toho ako sa zamilovavam len do nepristupnych ludi. Bud sa mi pacia chalani, ktori su zadani, ktori su o dost starsi, alebo taki na ktorych nemam. Nepovazujem sa za kocicu, ktora by bola nejaka sexi pekna, ani sa nemalujem, len si upravujem obocie. Ale zas niesom hadam nejaky strateny pripad, i ked asi fakt nikoho nepritahujem. Som este mladucka, mam len 16, ale unavuje ma to, ze v podstate nemam ziadnych priatelov, rada by som sa aj s niekym porozpravala, len okrem uchylov asi neexistuje nejaka tlupa normalnych chalanov predpokladam.

Prajem krasne Vianoce

adr1a

Chalan. Tak mne skor pokec vyhovuje nez fb. Som v miestnosti ktora mi vyhovuje, jasne ze do profilu si clovek moze dat co chce aj blbosti. Ale zas naco? Mesto zaluby zaujmy ai ci moja farba oci vlasov ss/vs ma neobnazia uplne a zas dost o mne vypovedaju. A ked sa s niekym nahodou bavim uz viac ze komunikujem tak nie je problem po case spoznat viac toho druheho a urobit si usudok dojem ai. Na fb som minimum, aj to som tam lebo "musim" kvoli sfere kde sa pohybujem. No daktorym uz z toho prepina doslova. Ja mam skor radsej real. No a vadi mi tam ze sa tam az prilis vyplna konkretizuje. Toto ozaj nemusim. Mam rada aspon ake take sukromie anonymitu (aj ked je to nerealne) a nie aby som vyplnala ako daktori tam vsetko presne ss vs rodne meno sucasne ai. By mi muselo hrabat :D
A k autorke. Neblbni. Mas len puhych 16r a zivot a vlastne vsetko este len pred sebou. Mas nazov prispevku a reci ako keby to pisal niekto 50+ hore. Cim je clovek starsi tym ma menej moznosti sanci realnejsich perspektiv ai niekoho "normalneho" si najst. No tak sa vzchop. Ty uz len svojou mladostou mas vysoke sance a moznosti neostat sama a zas kam sa ponahlat? Nic a nikto ti neutecie. Sustred sa na kvalitu, nie na kvantitu

chalan.

obycaj - Toto fórum je tak isto prázdne, ako všetky ostatné, chodí sem len pár verných, inak tu nie je tiež nič, ako aj na iných, čo som bol

chalan.

Je to ťažké, ženy nemajú dobré skúsenosti s chlapmi, ja zase so ženami nemám veľmi dobré, ak skúšaš sociálne siete na zoznamovanie, tam je to asi dosť márne, pokec neodporúčam, tam som po rokoch nenašiel vôbec nič, normálnejší sa zdržujú na facebooku, ale celkovo neverím zoznamkám a podobne, síce je šanca, že tam nájdeš niekoho, ale šanca je minimálna, ten, kto si tam nájde niekoho, je len jeden z mála, čo sa mu to podarí, aspoň viacmenej ´´mála´´. Ľudia sú dnes dosť neprístupní aj na nejaké oslovenie, alebo celkovo, aspoň moje dojmy, takže netuším niekedy, ako sa tie kontakty tvoria, asi treba mať koníčky, prácu a podobne, ale nájsť toho kompatibilného nie je ľahké.

m111

Áno existujú normálni chalani ale tých tiež veľa dievčat nechcú práve preto že sú normálny a asi ich nudia.