Ahojte toto je dlhodoby problem.Zijeme so svokrovcami...dokolecka dokola,stale to iste.Snazim sa brat svokru s uctou...,ale stale ma poucuje,co mam ako mam...ja viem aj piect aj varit.Som vyucena kucharka.Pozera ako peciem,ako vazim...poucuje...a uz mam odpecene,snazim sa aj povedat ,ale ja to viem,ale toto tamto...no nic nepomaha...som chora z toho.Podcenuje ma stale...Kontroluje recept,a ty sa naucis...ako sa mam ucit ?ked cely postup je tam pisany???Hovorí mi,ze sa obliekam staroversky,ze mam zly vkus...Postavila si stromcek,rok co rok mi ho chodi menit,zacala s retazou,potom s gulami ,priniesla mi dalsie,kupila monove ziarovky,vsetko som stopla,pokracovalo to salonkami,potom zlatou retazou...napokon som povedala,ze s nim nie je spokojna ,ako spravim...ale clovek uz pochopi nie?no ona nie...chcela mi tam dat bielu stuhu ,napokon som povedala nie a bol koniec...ked peciem tak je to hroza ja sa uz cela trasiem,a potom sem tam spravim aj blbost,ale koli tomu ze ma kontroluje...mam ju rada,ale toto nenavidim na nej...ma vela dobreho v sebe,ale toto mi pride akoby...svoje nedokonalosti ,alebo nieco co je v zivote chybalo chcela na mna preniest ...prosim a nazor?
svokra
Čiže aj tento rok budeš tráviť Vianoce v kruhu najbližších (nepriateľov)?:-) No, nic moc:-)
A tvoja svokra si zvykne občas aj cez deň zdriemnuť, keď je u vás?:-)
My sme raz boli u svokry na návšteve, ja som si odbehol do krčmy, prišiel som opitý, sadol som si na schody a po chvíli som zbadal, že do izby mojej svokry sa plazí dosť veľký had. Ja som sa chcel postaviť, ale nedokázal som to. Namiesto toho som na tých schodoch do jednej minúty zaspal.
Na druhý deň som zistil, že moju svokru pohrýzol had, ale skapal on a nie svokra:-) Ležal si pekne vystretý vedľa postele.