Zdravim,v prvom rade chcem upozornit,ze to co naoisem myslim vazne.Potrebujem radu,stala sa taka vec,s priatelkou sme boli u mna v aute a zacali sme pohlavny styk,ona doslova striekala asi 15x a vsetko mi to islo na sedacku,ktoru nie a nie vycistit,resp. zapacha pachom zenskeho ejakulatu,teda pachom podobnym mocu.Auto som dal vytepovat,vysusil,dal vonu do auta,pouzil ambi pur na eliminaciu pachov..Nic nepomohlo a tak tu prosim o radu,pretoze to je dost frustrujuce.Dakujem
Cistenie zenskeho ejakulatu
tak aj mna napadlo ze mozno to nieje jej sekret ale tvoj ejakulat a zvalujes to nanu. Skor ty si striekal kade tade a po tebe to pachne. Ak by to bolo jej tak by ti to malo vonat ale tebe to smrdi tak je to tvoj ejakulat. Kup si pripravok na koberce a potahy a kefuj a kefuj sedadla. Kefoval si frajerku teraz kefuj sedadla :D
daj vediet potom ci sa podarilo.
Môj milý, no chcel by som Ťa najprv opýtať, že prečo do dávaš do kategórie tém nesúvisiace zo zdravím, keď je to čisto otázka sexuológie, tak daj to tam, aj tam sú podobné otázky ako čistiť výlučky výlučne dámskym zavinením ? ?
A keď Ti už mám aspoň nejako poradiť, tak v 1. rade súloží sa vždy aspoň na deke, keď už nie práve v posteli, no posteľ je tradične na to určená, tak čo ako potom ?
A keď už tak dať aspoň poťahy na sedadlá ťa nenapadlo, aby si aspoň niečím ten nepríjemný zápach zakryl, keď už nie práve takto ?
Ak ani to nepomôže a tepovanie či hocijaké horúce vody si už skúsil, tak ostáva už tie len dať celkom nové sedadlá do tvojho auta, keď ten teraz už zaschnutý ejakulát je až po poťahmi v molitane, tak jedine nové sedadlá, čím budeš mať čisté molitany !
Ak by to bolo v posteli tak by ma asi porazilo.Som zufaly,niekto nejaku radu?
nabuduce nesulozte v aute ale v posteli tam bude takyto pach aspon prirodzeny :D
vsak zavolaj frajerke nech ti poradi ked sa ti tam vystriekala je to aj jej zavinenim :D