Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partner mi prestal vonat

Príspevok v téme: Partner mi prestal vonat
Ufica

Ahojte...som s priatelom len 3 mesiace,na zaciatku sme mali strasnu chemiu,pritahovali sa...rozumieme si velmi...jeho pach bol pre mna neutralny- nevonal mi a ani nezapachal. Avsak v poslednom case sa mi zda ze mi zapacha. Aj jeho dych aj telo. Zvykne sa aj velmi potit pri sexe a o to viac to citit. Bojim sa ze by nam to pokazilo vztah. neviem ci je to nejaky zdravotny problem alebo co.

zdax

Partnerka mi nevonala od zaciatku. Nevonala, ehm, proste to s nej tecie ako z cisterny a bolo mi s toho vazne na grcanie, napinalo ma. Problem bol len v strave. Teraz ked nieco chce, tak neje nic slane, ziadne maso. Vacsinou ananas. Znie to komicky, aj ona ked sa nim napchava.. ma s toho bohovsku srandu.. Skuste to.

antiperspirant

aha, teraz som zistil ze ste spolu 3 mesiace :)
tak to potom bude nieco so zdravim alebo ho velmi rychlo pochytila lenivost :D
a este neuziva lieky nejake? Nefajci?

antiperspirant

a co hygiena tela u neho? Neprestal dbat o nu? Hygiena ust? Umyva si zuby pravidelne? Nema kazy? Chodi k zubarovi? Nema nieco so zaludkom? A co stitna zlaza? Nadmerne potenie moze sposobovat stitna zlaza bude jej znizena alebo zvysena cinnost?
vysvetlenie moze byt aj v tom ze ked ste sa zpoznavali tak viac o seba dbal lebo ta chcel ziskat a udrzat si ale casom laska nabera akysi stereotyp a ked on nedbal o seba pred zoznamenim s tebou potom zacal viac dbat o seba, teraz ta ma istu tak zase sa dostava do starych kolaji a zanedbava telesnu hygienu a hygienu ust. Mnohi muzi po dlhsom partnerskom zvazku prestavaju o seba dbat. Prezieraju sa, tlstnu, nesprchuju sa, zarastaju lebo sa im nechce holist alebo upravovat strnisko, smrdi im z ust, ale najma tlstnu a potom sa viac potia a leniveju.
Ako dlho ste spolu?

Ufica

Nie nezacala som nic take brat. On sa proste nadmerne poti. Mal dlhe tricko a na tom bundu lebo bol von,prisiel za mnou,dal si dole bundu objal ma a bol fakt mokry. Aj to bolo dost citit. Taky zvlhnuty pach. Ma hlavne bielkovinovu stravu. Ovocie a zeleninu malo. Berie vitaminy. Aj ked sme sa bozkavali tak jeho sliny ma drazdili. Celkovo mi nieco nesedelo.

Jax

Nezacala si brat antikoncepciu? Ta meni vnimanie pachov.
Pripadne zdravotny problem, alebo zmena v strave. Alebo si len zacala citit ako vlastne "vonia"

tasty

skôr si myslím, že niečo nie je celkom v poriadku s jeho zdravím, ak má iritujúci zápach dychu, tak to treba riešiť, možno má niečo so žalúdkom, alebo pokazené zuby, alebo zahnisané hrdlo.... a aj nadmerné zapáchajúce potenie môže o niečom svedčiť, hlavne ak predtým tak nezapáchal