Vzťah po nevere

Príspevok v téme: Vzťah po nevere
ignis

Priatel ma podvadzal. Ani nie ze podvadzal mal 2 vztahy naraz. Obe ked sme sa to dozvedeli sme mu odpustili. Zostal so mnou. Milujem ho z celeho srdca. Ale stále mám pochybnosti, chytajú ma depky. Stale nieco riesim. A to nie som ja. POradte co mam robit, ako mu verit resp. ako byt veselá ako predtým.

syma

čím viac budeš pochybovať, tým to bude horšie
ukľudni sa, zájdite na dlhú prechádzku, zabehajte si, ....
kým sa neukľudníš, nebude to ono

mirkaxx

pretože bojuješ o jeho lasku , chceš aby mal rad iba teba a bojiš sa že by si ho stratila , pre hocičo. A on to vie ....že si na nom zavisla. nemyslim ze to ma buducnosť. ak dokazes odist , urob to co najskor ,neskor budes na seba hrda.

mirkaxx

Odíď , budeš minimalne 3mesiace v depkach , hnusnych..a potom bude lepsie. Budes mat aspon nadej ,že spoznaš serioznejsieho cloveka. Zažila som niečo podobné a neľutujem že som odišla .

ignis

valikka, ked tych fesných kamaratov mam, stale ma volaju von...lenze vsetci mi lezu nanervy..a ked som potom s tým chrapunom, tak sa od neho neviem odlepit. Vtedy som uplne stastna, ze som s ním a nie s tými fesnými kamosmi
Sex som uz aj chela skusiť, uz skoro na to prislo, ale som zdupkala...2x.....sa mi to doslova hnusilo. Co som bola prekvapena, lebo predtým som si to vsetko uzivala a brala ako to prislo :)
Nespoznavam samu seba

valikka

S takym clovekom sa nezahadzuj. keby ta miloval,take svinstvo by neurobil.A ked to urobil raz, urobi to znovu.Viem ze rozchody su tazke, ale tak skus pouzit podobnu taktiku ako tvoj "drahy"...neboj sa spoznavat novych ludi, kludne si najdi nejakeho fesneho "kamarata", chodievaj s nim na rande, uvidis ako sa to vyvinie. Klin sa klinom vybija...a kludne si ho aj "vyskusaj" nemas mat preco vycitky svedomia. Aspon uvidis, ak ta aj napriek tomu bude tahat za tym chrapunom, ako bude na danu situaciu reagovat on. A ci ta skutocne miluje tak, ze ti velkodusne odpusti to, co ty si odpustila jemu...

ignis

Ked ja mu aj verím..verím mu, že sa poucčil, že ma miluje, ze uz o mna nechce prist, tak ze mi uplne vsetko bude hovorit a ze mozem ho kludne dat aj sledovat a tak. Ale ked pocujem co i len najmensi naznak od nejakých znamych, tak som zrazu ako vymenena..nervozna a podozrievava. Potom sa hadame a to on sam povedal, ze to nema zmysel ked sa hadame...

Dug

Mozes sa riadit tymito nazormi, odist od neho, a potom byt neviem aku dlhu dobu v depkach, lebo to budes lutovat... alebo nie. Ty by si mala vediet ake to medzi vami je. Ked ti to neda pokoj tak to s nim este trochu preber, mozno budes mudrejsia (nemusis sa citit blbo tu temu otvarat, aj ked si mu "oficialne" odpustila).

Ked si ale rozumom presvedcena ze to nema zmysel a mala by si to skoncit tak to urob. Rozhodnutie z rozumu nikdy nebudes lutovat (hlavne po dlhsom case, ked sa dojmy utrasu).

damaxy

pripájam sa k názorom ostatných.Ak máš pri tej zalubenosti štipku nezalubeného rozumu utekaj od neho.Nie je to človek do trvalého vztahu.

karola

Ignis,ak to nedokážeš ukončiť hneď,neurobíš to nikdy.On to bude robiť zas a znovu, a ty budeš trpieť.
Ver mi,viem o čom hovorím.