Miluje ma ci je to len zvyk

Príspevok v téme: Miluje ma ci je to len zvyk
pravdacinie

Ahojte som zufala neviem čo robiť...začnem tým že s priateľom chodím už tri roky.. prvý rok to bolo krásne...bol pozorný , milý a čo je dôležité, chodil za mnou pravidelne skoro každý den...potom druhý rok viem že už bol na mna aj hruby, neozýval sa mi a viem že som často plakala... už za mnou chodíl tri krát do týždna ale i to bolo v pohodke :) Tento posledný rok sa jeho návštevi obmedzili len na raz do týždna a to v sobotu. Ideme k jeho starej mame, zavreme sa do izby , máme sex pozrieme film a idem domov. Nechodíme na prechádzky výlety do kina či na plavaren, nikde Počas celeho vztahu ma zobral raz na plavaren, ani raz do kina a asi stiry krát na prechádzku..Teraz už nič..ked chcem ísť niekde sa prejst alebo niekde tam ma pošle do kelu a je velmi nervozny, A taktiež za mnou nechce chodit viac ako raz do tyzdna.. tvrdí že ma toho vela a je unaveny pri tom hocikedy ked mu zavolam čo robí tak že sa hrá ..Teraz zopár detailov nepracuje ale študuje na Vš ktorá je 20 min vzdialená od jeho domu.. ma skolu max do piatej ...Býva u rodičov...odo mna je vzdialený 10 minút autom...max 15 pri zápche....som jeho prvá priatelka.. na druhej strane stále hovorí o tom že si ma chce vziať, a na Vianoce mi tiež darčeky sa snažíl kupit také čo by som asi aj chcela......že to niečim neodbil.. Len trošu sa trápim lebo mám pocit prádzna..že mi chýba láska velmi.. a tie veci ako kino, prechádzka možno som rozmaznana a mám privelike nároky neviem, preto tu píše? Je to normálne, aj vy to tak máte že ste spolu málo a že nechodíte nikde... a teraz je to hrozne aj v tom že teraz mi píše strašne super fajn chalan a jaho odbíjam riadne že mám priateľa, som čestna.. ale je mi to riadne luto ked ma volá do kina alebo niekde,.. :( strašne sa trápim len nwm či som ja blbá či čo... nemala som žiadny vzor v detstve kedže mama je rozvedená.. neviem ako má vzťah fungovat a ona mi poradit nevie.. Mám 21 rokov priatel 23 ..Prosím napíšte mi názor ...

Carny

Aha, je unaveny. Tak to znamena,ze kazdy den chodi este na brigadu. Naklada v supermarketoch tazke tasky alebo brigaduje na stavbach? Jedine to by vedelo vysvetlit, ze 23-rocny zdravy chalan je kazdy den unaveny...

Carny

Myslim,ze pravda :) Nie je to normalne...

Popravde je divne,ze mlady chalan takto mrha Tvojim aj svojim casom.

Ked si spomeniem ako vyzerali moje dni s frajerom v Tvojom veku... Kazdy den sme chceli byt spolu. Kazdy spocny den sme mali novy zazitok. Chodili sme na vylety,do kina, divadla, lyzovat, korculovat sa na bezplatne klziska (kedze ako studenti sme veľa peňazí nemali), kupali sme v noci vo fontane, pretancovali celu noc...a robili milion blaznivych veci.

Nenechaj si utiect najkrajsi cas svojho zivota pomedzi prsty s niekym kto nema rovnaku predstavu o vztahu.

A ako uz pisali dole, chod ho kludne navstivit ty...aspon uvidis jeho reakciu.

Mesačný princ

kafe - pekne napísané :)

Tak človeka niekedy nespoznáš ani za celý život, nie za 3 roky ale myslím si, že si si na začiatku príspevku aj odpovedala. Takže je to na tebe.

Dôveruj svojim inštinktom a všetko bude fajn :)

kafe

mne príde divné, že chodí iba on za tebou. Veď za ním môžeš ísť aj ty, nie?
.
Je jedno ako to majú druhí, či sa vidia málo a či chodia niekam. Ty sa len zamysli nad tým, či sa ti takýto vzťah páči, je to vončo, to čo chceš a či si šťastná. Čo by si vo vzťahu chcela? Chceš takto žiť až do smrti? Mať s ním deti, nikde nechodiť, pocit prázdna vo vnútri...
Na to, aby si dobre spoznala partnera, potrebuješ 2-3 roky. Si myslím. A až po tejto dobe sa rozhoduješ - chcem s takýmto chlapom žiť? Dopĺňame sa? Vyhovujem ja jemu (asi hej) a on mne (skôr nie)? Je mi s ním dobre? Aj na môj vkus je váš vzťah strašne, ehm, hnilý a myslím si že neni na tom nič zlé, priznať si pravdu - toto neni ono. Chcem niečo iné. A pohnúť sa ďalej.
.
Len prosím ťa neskáč hneď do ďalšieho vzťahu, daj si pauzu, buď chvíľu sama, rob všetko to, čo si chcela robiť s ním. Vysmúť sa, pozri sa, čo si mohla urobiť lepšie ty, čo mohol on robiť inak a až potom sa stretávaj s novým strašne super fajn chalanom. Máš právo si vybrať s kým chceš byť. A ten život máš iba jeden, tak nebuď skromná, že ti stačí úplne málinko, ale choď si za svojim, že chceš trochu viac od života. Rovnako ako dokážeš veľa dávať, tak veľa aj prijímaj.

Mesačný princ

Tak jemu sa síce nechce ale tvoj čas je to najcennejšie čo máš, tak ho nepremárni s niekým, komu sa nechce a je mu ukradnuté to čo cítiš a čo potrebuješ.

...alebo si vybehni do kina sama a uvidíš časom

pravdacinie

ano povedala som mu to nahlas.. viac krát som sa snažila mu povedat že mi chýba že potrebujem byť s ním častejšie pretože ho milujem a chcem s ním budovať nejaké spomienky.. že by som rada šla do kina alebo sa len tak prejst a potom na čaj...ale povedal že jemu sa nechce sa že nemá fakt čas

Mesačný princ

Kľudne sa ho to priamo spýtaj, alebo vyslov svoje požiadavky nahlas.
Veď čo môžeš stratiť.
Môžeš vždy len získať.

Mesačný princ

určite nie si blbá. Nie je vzťah ako vzťah a každý človek je iný. A ľudia bývajú veľmi sebeckí. Tým nechcem povedať, že si ty sebecká ale každý človek túži po tom, čo mu akurát chýba. Možno ten čo ťa volá von ťa bude vodiť na prechádzky, budete chodiť do kina a bude s tebou vždy, keď sa bude dať...ale môže ťa na druhej strne mlátiť alebo bude piť...alebo niečo oveľa horšie.

...alebo aj lepšie :)

Rozhodnutie musíš spraviť ty a nikdy žiadne rozhodnutie neľutuj, pretože v okamihu rozhodnutia sa vždy rozhoduješ podľa toho čo cítiš :)
Nik nevie čo je správne a ani na vzťahy nejestvuje univerzálny návod, no život je risk a kto neriskuje, tak ten riskuje často oveľa viac :)