Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah bez intimity

Príspevok v téme: Vzťah bez intimity
Zuzik059

Ahojte. Dokázali by ste byť vo vzťahu, kde by nebola intimita, resp. milovanie? Príčinou by bolo to, že pár by nemal príležitosť spolu spávať, keďže nemá spoločný byt. Ak by sa aj naskytla príležitosť, čo je max. raz za mesiac, tak by vedľa seba len ležali. Aký máte na to názor?

Zuzik059

Áno, ja viem, že SEX nie je až taký podstatný...ale vlastne on ešte ani nebol a budeme čochvíľa spolu 10 mesiacov..ja mám 22 a on 30..a ešte bývame u rodičov. Ak sa aj anskytne príležitosť, že u seba prespíme, tak priateľ sa dokáže tak ovládať, že po 2-hodinovom bozkávaní a obchytkávaní, nič nie je. Už som mu aj povedala, že by som to rada posunula ďalej a on mi an to povedal, že máme predsa kopu času, nemusíme sa ponáhľať. Je to od neho veľmi pekné, vážim si to, ale príde mi to aj zároveň divné.

rapunzelka

Samozrejme že sa to dá a si to viem predstaviť. Aj u nás je to tak sex nie je pre nás denno denným "musí byt" my nepotrebujeme sex ako to naj vo vzťahu nám stačí raz za mesiac niekedy máme aj raz za 2 či 3 mesiace Vo vzťahu nejde iba o SEX!

Orangušimpanz

No, jasné, ak máte 15 rokov, tak sa nie je kam ponáhľať.

Korytnačka
Pes
Leopard
Zvieratá
Stromček
Kapor

Ak máte 17, stále sa nie je kam ponáhľať.

Veverička
Bobor
Pštros
Kengura

Kebyže máte 35 rokov, tak je to čudné. V 35 sa už nebýva u rodičov.

Vlak
Vták
Prívesok
Ježura austrálska
Papagáj

Po 50tke je to už jedno.

Mesačný princ

To nemyslíš vážne však? Ako dalo by sa vydržať ak by nebola možnosť veľmi dlho ale ak je možnosť a nič? Neviem , neviem....