Ahojte dievcence. Neviem preco, ale ked niekoho spoznam, myslim muza, tak sme spolu kraatko a ked niekam ideme, kracame, tak ma maju tendenciu chytat hned za ruku a takto spolu ruka v ruke ist. Tak ja som vtedy naozaj neraz v rozpakoch. Bud ruku vyvleciem, vytiahnem (akoze idem do kabelky a tak, aby to zas nebral ako urazku), alebo necham to uz tak a proste "drzim" chvilku a zas unik hladam v kabelke ze nieco hladam beriem, ale zda sa mi to tak vsetko prirychlo. Ja sa naozaj nemozem na muzov stazovat, su ku mne dobri mili laskavi galantni. Davaju mi prednost, otvaraju dvere, zdravia, usmievaju sa. Ja sa tiez vzdy na nich usmejem, podakujem sa im, alebo im iba kyvnem hlavou. Ja som taka cicka. Rada sa pekne a zensky obliekam (sukne saty krajka cipka, milujem kvety takze mam dost vzorov s kvetinami, alebo nosim celenky s kvietkami, kabelky parfemiky cizmycky lodicky naramky prstienky nausnicky nahrdelniky). Ale zas je to pekne, zvodne, s mierou a s vkusom. No chcem sa vas opytat, aj vas pomaly hned po zoznameni chcu muzi drzat za ruku? Proste ja potrebujem cas a oni su hned tak hrrr, majetnicky a ochranarsky ku mne
Aj vam sa to zienky stava pri muzoch?
Milucka, každý človek vyžaruje tzv. fyzikálny magnetizmus. V miere jeho príjemnosti a prijateľnosti je potom pre tých druhých príjemný alebo odpudivý. Ty sa popisuješ ako veľmi príjemná osoba a tak nie je divu, že druhí, muži, majú potrebu byť ti čo najbližšie a *slniť* sa v tvojom vyžarovaní. Najbezprostrednejšie je to priamo pri dotyku, zase nemáš *auru* ako božská bytosť, aby stačilo pozorovať ťa z diaľky a zažívať nirvánu. ;o) Preto je im príjemné sa na teba lepiť a dotýkať sa ťa. Ak by si bola nepríjemná a generovala odmietnutie, nedialo by sa to. Stačí uvažovať ako ľadová kráľovná, generovať do okolia chlad a pohŕdanie a nikto nebude mať potrebu sa ťa dotýkať. :o)
No nikde nie je napísané, že to niekedy nespravíš sama od seba a prvá niekoho chytíš za ruku. Takto ako ty to môže vnímať aj druhá strana, tak si na to daj pozor.
Možno jedna rada, aj niektoré nové veci, ktoré na tomto svete vznikli sú celkom fajn :) či je to (priateľ a zároveň partner) a ani to držanie za ruky na prvom rande nemusí byť na zahodenie.
svet nie je čiernobiely :)
Dakujem ti princ velmi pekne :) . Pekne si to napisal. Ano je to tak ako pises. Asi takto som to aj ja myslela.
Aj podľa mojich návodov by to tak byť nemalo a to nie som žena.
Ale doba sa mení...ja napríklad rozlišujem slovíčka ako kamarát, priateľ a partner, v dnešnom svete sa už slovíčko priateľ zlúčilo so slovíčkom partner a dosť ma to irituje. Ale tak nič s tým neurobím, presne tak ako ty s tým, že sa ťa budú na prvom rande dotýkať a budú ťa chcieť chytiť za ruku.
ale ak si správne vyberieš a natrafíš na bytosť s rovnakými návodmi, hodnotami aké máš ty, tak to tá bytosť spraví až vtedy, keď na to bude vhodný okamih.
Tak isto ma ako lahku korist neberu. Ja nevravim, ze sa obliekam "lacno". Ja sa obliekam praveze velmi pekne decentne ale zensky. A spravam sa distingvovane.
Ja som sa skor pytala na to drzanie za ruky. Ci aj u vas to tak je, ze vas chcu hned velmi drzat za ruky? Ja drzanie za ruky beriem totiz ked uz s niekym chodim, mame vztah. A to chce cas. A nie vo faze spoznavania sa, ako keby to bolo pre nich nieco normalne..
nie nestava, pretoze sa tak neobliekam
beru ta ako lahku korist
Ty máš ale problémy....tak sa prestaň obliekať do tých sukničiek, krajok, čipiek a volánikov. To preto sa k tebe tak správajú.