Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčim sa ?

milucka

De. Ale ja s nimi sexualne nemusim mat nic a predsa su voci mne takyto. Ked som napriklad chora tak jeden priatel (nie priatel ako vo vztahu ale ako priatelstvo) mi este aj lieky z lekarne donesie (volno dostupne co kupi, alebo rozne vitaminy). Alebo jedlo, ovocie. Ale ja som zas tiez takato ista a starostliva

De

"A vsimaj si take tie rozne detaily a malickosti. Mna sa napriklad pytaju, ci sa mi paci tam kde zrovna sme (napriklad nejaka kaviaren, restauracia). Pytaju sa ci nechcem ist inde, alebo ci nechcem ist kde to poznam alebo kde sa mi paci, alebo sa zaujimaju ci nie som smadna, hladna, ci mi nie je zima, ci mi je prijemne dobre. Ako sa citim. Idu ma odprevadit. Alebo mi donesu nejaku drobnost pre radost. Kvietok, cokoladku. Ja napriklad chcem zaplatit vytiahnem penazenku a normalne ma stopnu, zastavia, ze nie, ze ma pozvali."

Nezabudaj ale, ze v drvivej vacsine je toto chovanie pohanane iba rozmnozovacim pudom. Cize clovek to nerobi preto ze sa o niekoho skutocne zaujima, ale robi to iba preto aby naplnil SVOJE potreby rozmnozovat sa.

Mixela

Všetky tieto veci čo ste napísali sa aj dejú, až na niektoré. Ide hlavne o to, že keď som sním von, tak je taký ako píšete pýta sa, smeje sa. oči mu až tak žiaria by som povedala..... :) ale nikdy mi nenapíše a nikde ma nevolá... končí to tam kde sa stretneme a nič ďalej :(

milucka

A vsimaj si take tie rozne detaily a malickosti. Mna sa napriklad pytaju, ci sa mi paci tam kde zrovna sme (napriklad nejaka kaviaren, restauracia). Pytaju sa ci nechcem ist inde, alebo ci nechcem ist kde to poznam alebo kde sa mi paci, alebo sa zaujimaju ci nie som smadna, hladna, ci mi nie je zima, ci mi je prijemne dobre. Ako sa citim. Idu ma odprevadit. Alebo mi donesu nejaku drobnost pre radost. Kvietok, cokoladku. Ja napriklad chcem zaplatit vytiahnem penazenku a normalne ma stopnu, zastavia, ze nie, ze ma pozvali.

milucka

Ahoj mixela. Pri mne sa spravaju muzi tak ako pise predvianocne. A este mi po stretnuti pisu alebo hned volaju, ci som v poriadku, ako sa mam, ako mi je, ako sa citim, ci nezopakujeme nase stretnutie. Aj to o letmych dotykoch je pravda. Mna praveze chcu hned drzat za ruky. No a vsimaj si, ako sa na teba diva, ci ta pocuva, vnima, ci je tebou zaujaty, pyta sa ta, zaujima sa o teba.

predvianoce

Aka milá otázka :) Asi si ešte veľmi mladučká keď nevieš čo ako.. :)
Tak znaky toho že je do teba sú približne takéto:
vyhľadáva často tvoju prítomnosť
-hľadí ti pri rozhovore do očí a dlhšie ako iní
-usmieva sa keď ťa stretne
-zaujíma ho kde si bola, čo si robila a kam ideš a kedy prideš, kedy ťa uvidí
-pomáha ti
-rád sa s tebou rozpráva
-nájde si dôvod kedy by sa ťa mohol nenápadne dotknúť
-doslova žiarí v tvojej prítomnosti a cíti sa povznesene
-časom ťa niekam pozve

mam56

Najlepším vtipom na svete po tom, čo som si už ich prečítal dosť, je práve tento a nie je anglický:
- dvaja chlapi sa rozprávajú v nebi o tom, ako sa dostali na druhý svet. Jeden druhému hovorí: prišiel som domov, prehľadal som celý byt a doma som nenašiel žiadneho chlapa. Tak som sa potešil, že som dostal infarkt a zomrel som. Ten druhý chlapík mu hovorí: no, keby si sa pozrel do chladničky, tak sme mohli žiť obidvaja.
----------------------------------------
Tak sa ho len na to jednoducho opýtaj:-)
Ja som svojej kočke nemusel hovoriť, že je pekná. Ona mi to sama povedala, že jej to už povedalo x mužov, lebo je modelka.
To som zvedavý ako dlho požijeme spolu.
It´s all an illusion:-)