Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

buducnost s partnerom

Príspevok v téme: buducnost s partnerom
0lili0

Ma podla vas zmysel vztah s muzom, ak si nedokazem predstavit, ze by sme mali spolu niekedy rodinu, ze by som sa za neho vydala a podobne? Ja ho mam rada a nechcem sa s nim ani rozist len niekedy v istych momentoch si neviem predstavit budocnost s tymto muzom...Nie som ziadna nezrela pubertacka, mam 28 rokov, ani nie sme spolu kratko, sme spolu 5 rokov a dokonca spolu byvame... Je to podla vas normalne ze takto vaham a nie som si ista? Ma zmysel vobec takyto vztah?

Jax

Komunikacia je zaklad vztahu. Napis si tu vetu stokrat.
S vycitanim sa da prestat ked budete chciet. Skus s nim ist niekde na veceru, spravte si pekny vecer a povedz mu to, co si tu napisala. Povedz mu vsetko. Nie ako vycitky, len oznamuj ako sa citis, ako vas vidis, co by si chcela atd atd. Ak chce s tebou byt tak najdete spolocnu rec. Ak nie, tak je lepsie si to vyjasnit cim skor. Tych 5 rokov nie je stratenych, ale vsetky dalsie vo vztahu kde ti nieco chyba a kde nevidis buducnost uz stratene budu... Komunikujte ;-)

0lili0

-meno , JAX - on netusi ze ja o vnimam takto. Ano ja si poviem ked sa mi nieco paci/nepaci ale ako som zistila to nema ziaden efekt,ziadna zmena, len potom hlada aj on co by mi ,,vycital....Su to take drobne vymeny nazorov ale ked sa poskladaju dokopy, tak si neviem predstavit,ze by to fungovalo keby mame spolu rodinu...A nevyhovuje mi to takto ale zaroven ako keby nechcem zahodit 5 rokov zivota a zas zacinat odznova....

_meno

Ahojte 0lili0

Podla mna sa mate super, a tie pochybnosti ktore vnimate su podla mna vhodne.
Myslim ze sa mate radi, akurát mozte viac uprimna, k sebe aj k nemu. Ked sa Vam nieco nepaci, povedzte to zdvorilo.
100% existujucich problemov pretrvava preto ze sme sa na ne vykaslali.
Povedzte si co sa Vam nepaci a potom co by sa Vam pacilo.
Zitie je taka radostna tvoriva cinnost.
Urcite aj Vas partner sa bude citit lepsie ked budete k sebe uprimni, menej napatia. Mozno on to nevnima ze robi zle alebo nieco podobne, len sa na to nediva ako vy.
Urcite netreba brat zivot ako za trest, skor ako pribehy ktorých sme tvorcami : )
Toto sa mi paci, toto sa mi paci menej atd atd aby sa zivot prejavoval plynule, aby nevznikali potlacanim uprimnosti v buducnosti extremy.

Drzim Vam palce a stastne sviaky prajem 0lili0