Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z otravy jedlom

Príspevok v téme: Strach z otravy jedlom
Uzkostlivy

Zdravim, vzdy som patril medzi uzkostne typy, ale posledneho polroka trpim najma uzkostou na otravu jedlom. Zacalo to vsetko tou neslavne znamou kazou cicerova natierka, v ktorej sa udajne mal objavit botulotoxin. Od tohto obdobia som uzkostlivy na taketo problemy a bojim sa uz jest niektore jedlo. Prestal som konzumovat konzervy s masom a strukovinami, nedoverujem ani prilis surovej kyslej kapuste, taktiez som uplne vysadil sunku a ostatne masove vyrobky. Najviac uz preferujem varenu a pecenu domacu stravu, ktora sa pripravuje pri vysokych teplotach a prestal som s konzumaciou v restauraciach a rovnako ani na navstevach nikdy nic nejem. Netusil som, ze mi z toho prepne, ale zacali sa na mne uz pomaly prejavovat aj psychosomaticke problemy, kedy ma casto bolieva a naduva v bruchu.

Preto sa chcem opytat, viete mi niekto pomoct ako tomuto predist, tejto paranoi z pokazeneho jedla, alebo je uz cas aby som sa pobral za psychologom? Ma to stve, lebo inak som sa vzdy zdravo stravoval, aktivne sportujem, dbam o svoje zdravie, ale tieto problemy so mnou uz mataju od augusta a neviem sa ich zbavit.