Trápi ma nízka imunita

Príspevok v téme: Trápi ma nízka imunita
Gnoma

Ahojte všetci, veľmi by som ocenila pomoc v mojej situácii. Veľmi často bývam chorá, resp. si ani nepamätám, kedy som bola naposledy fit a nemusela sa trapit soplenim, teplotami, bolestami hrdla a hlavy, unavou...proste vsetky priznaky chripky... Skusala som uz rozne pripravky na zvysenie imunity, ale nic nepomohlo alebo pomohlo na krátku dobu. Poradte prosim, čo pomáha/pomohlo na malu imunitu vam. Ďakujem za každú radu.

nika82

ahoj,bola si s tym na imunologii? ak nie, tak si urcite vypytaj listok od obvodnej. Spravia ti testy na imunitu a na rozne alergie. Mna lieci imunologicka ribomunylom a minuly rok som nebola ani raz chora.
Zial to nevydrzalo dlho, lebo tento rok som chora v kuse. Tak mi dala dalsie davky Ribomunylu, len to treba brat aj pol roka, aby bol badatelny ucinok (polroka nie v kuse, ale kazdy mesiac 4 dni).
Vylucenie cukru a bielej muky pomaha. S doplnkami vyzivy mozes experimentovat, mne imunoglukan, wobenzym, vytazky z hlivy ustricovej, rozne tinktury atd nepomohli. Mam vyskusane naozaj milion veci a teraz som si naobjednavala haldu veci zo zahranicia. neskutocne vela penazi to stoji, mam pocit, ze polka vplaty ide na stravu a polovica na doplnky vyzivy, aj tak nie som zdrava.
Je to boj a velku ulohu zohrava aj psychika

ivankaaaaa

ahoj mne pomaha pravidelne uzivanie c a b vitaminu, dalej na imunitu sú dobre enzymy bud liek wobenzym alebo profizym tie su fakt dobre wobenzym som uzivala po operacii clenku napr a velmi sa mi polepsilo vela ludi ho berie na imunitu.Dolezita je aj uprava stravy pokial sa da ja som zacala jest vela ryb koli vitaminu d ktoreho ma strasne vela ludi nedostatok. zeleninovych salatov a taktiez som zacala jest vela ovocia ktore som nejedavala skoro vobec. Vysadila som biely cukor a všetko čo ho obsahuje pretože biely cukor znižuje imunitu koláče čokolády atd a cítim sa omnoho lepšie. Nesladim kavu ani caj a vazne je citit rozdiel schudla som a mam ovela lepsiu plet. Ak byvas casto chora isto beries vela antibiotik vtedy je dolezite nasadit si i probiotika na zlepsenie crevnej mikroflory.