Slabosť, únava, závraty, chudnutie

Príspevok v téme: Slabosť, únava, závraty, chudnutie
BAJUSSS

Ahojte, pres asi mesiacom som zacala mat traviace problemy a zavraty. Po liekoch problemy presli, na zavrat som mala 24 hodinovy merac tlaku nakolko som mala vysoky. Vysledky boli nakoniec dobre. Zavraty nepresli, pridruzili sa k tom slabost a unava, som aktivny clovek, beham po horach, na bicykli a teraz nevyjdem do kopca bez toho aby mu nebolo na odpadnutie nebusilo srdce a netriaslo ma...pred tyzdnom som si nasla nahodne na krku uzliny, ktore nebolia, bola som u lekara, povedal, ze nejdeme hned robit paniku, ze mam prist po vianociach a ak nezmiznu, budeme to riesit vsetkymi moznymi vysetreniami...tak som si povedala, ze okey....ale zacala som chudnut, jem normalne a chudnem pol kila denne, uz som za par dni schudla 5 kil a zacinam panikarit...a vsetci mi vravia, ze som strasne bleda...obvodny ma uz dovolenku...co sa to so mnou deje?

BAJUSSS

V tomto ja mam nastastie lekara, ktory spravi vsetky testy ked treba :) ako teraz mi krv nebral, neviem preco, ale ked je potrebne ide sa doslova potrhat, aby sa vsetko vyriesilo, dokonca obvolava vsetkych aby sa to posurilo, myslim ze teraz spusti zase taku lavinu...tak uvidime, potom tu napisem co a ako, dufam, ze to nebude nic vazne :)

vyliečenie

Ešte pridám, že niektorí lekári zoberú maximálne krvný obraz a to je úplne smiešne, pri tak veľa príznakoch, bohužiaľ lekárov tlačia poisťovne a človek sa ťažko dočká komplexného vyšetrenia, niekedy dokonca je problém zaistiť si vyšetrenie krvného obrazu, nie ešte tú hromadu vyšetrení, čo som písal, čo by mala byť samozrejmosť, keď je človek ako mŕtvola a nevládze.

vyliečenie

Radoslava - Ak má dostať peňazí, a fakt obetuje pár desiatok eur, nech si dá spraviť čo najviac, krvný obraz, cukor, pečeňovky, testy na funkciu obličiek, železo a minerály, štítnu žľazu, zápalové parametre, plus by som odporučil asi testy na infekčné choroby, ako borelioza, mononukleoza, mykoplazmy,chlamydie, možno aj výtery, moč, síce si za to môže zaplatiť aj cez 150 eur, ale keď ide o zdravie, tak to nie je zase taká strašná suma a už predsa z týchto vyšetrení, sa bude dať skorej robiť záver, čo ďalej.

BAJUSSS

Idem k lekarovi v utorok, zajtra nerobi...pridruzili sa mi k tomu aj neustale bolesti hlavy, liecim sa u neurologicky na migreny, mam lieky po ktorych bolest do pol hodiny zmizne, no teraz vobec nezaberaju...hadam uz nebude vymyslat a krv mi vezme, lebo sa uz teda naozaj bojim, cez Vianoce som aj napriek vyjedaniu vsak to poznate, schudla dalsie dve kila...

Kole_ga

Mna napadla stitna zlaza. Zvysena cinnost.

A ten labak by aj mna zaujimal. Kde to je v bratislave? Tam si moze dat kazdy spravit hocijake vysetrenie?

Radoslava 123

Toto má moja kolegyňa, tiež sa cíti byť slabá a aj športovala, cvičila a kondícia jej slabla, aj je bledá ako mŕtvola, všetci sa jej pýtajú už celé roky, či je chorá, zvykne sa jej točiť hlava a má ťažkosti s dýchaním, asi niečo s pľúcami a sťažuje sa na problémy s pamäťou, už je zúfalá, nevie, čo so sebou, nemá čuch a má nonstop upchatý nos. K lacnej lekárke chodí na prehliadky každý rok a stále jej vyjde, že je všetko v poriadku, ale tam sa okrem chudokrvnosti a cholesterolu z krvi nič iné nevyšetruje. Aký labák? Kam sa dá ísť? Ona asi toto fórum nepozná, alebo neviem, či sem chodí. Skúsim ju sem pošikovať. Len keby človek vedel, čo všetko by si mal dať v labáku urobiť, ona by aj prachy mala, len keby sme vedeli, čo jej všetko treba, tiež je zo Slovenska.

nika82

v pondelok chod k lekarke, nenechaj sa odbit a nech to zoberie krv. mala ti zobrat uz pred sviatkami. mozno si chudokrvna, ale pre ukludnenie duse je vzdy lepsie vediet na com si, ako stresovat (a guglit)

vyliečenie

Mňa by tiež zaujímalo, čo to je, lebo s týmto sa stretávam čoraz častejšie, že ľudia sú slabí, je im zle, aj napriek tomu, že väčšinou krvné testy a ostatné vyšetrenia dopadli dobre, ja mám ten istý problém, tiež som slabučký oproti pár rokom dozadu, na bicykli idem pomaličky, ale ani čert nevie, prečo, krv už dlhé roky úplne v poriadku. Možno by stálo za to, ak ti neodoberali krv,dať si spraviť vyšetrenia na EBV, boreliózu, chlamydie, mykoplazmy, CMV, toto sú tiež také zákerné infekčné ochorenia, ktoré vedia narobiť dosť zlé veci s organizmom a veľmi ho oslabiť. Ja tiež zvažujem, že si niektoré vyšetrenia dám dorobiť ako samoplatca v labáku, síce to nie je lacné, ale tak pre istotu, lebo tiež lekári toho najviac neodoberú vždy.