ja to nechápem

Príspevok v téme: ja to nechápem
kharon

Nazdar

Mám 23 r. som single (no nikdy som nemal dievča), neviem či čakám na tu právu alebo som tak neschopný ? Mám jednu kamáratku a tou je samota. V škole ma mlátili pernamentne, psychický ničili. Preto nenavidim ľudí a ani seba. Teraz s touto diagnózom si niekoho nájsť... keď sa bojím že mi niekto znova ubliži. Možno to znie sebecký, ale už to nechcem nikdy zažiť a hlavne nie od človeka ktoreho budem mať rád...

blablar8

Podla mna by si mohol skusit psychoterapiu, mne pomohla aby som si zacala na svoje problemy viac vidiet a aby som sama nasla odpovede presne na taketo "zivotne nepravosti".

Jax

Nuz nebudem ti klamat, zena a problemy su synonyma, takze na to ides dobre. Ale zaroven zial maju tie baby nieco do seba, preto to s nimi stale skusame. Podpisujem co je napisane podo mnou, makaj na sebe, rob co ta bavi a baba pride sama.
Uz ta nikto nemlati, ako si povies taky zivot budes viest. Tak ser na vyhovorky, je len na tebe ci sa budes schovavat alebo budes prvy vpredu. A asi si to neuvedomujes, ale ty na rozdiel od inych zvladnes viac a vydrzisaj par cez hubu. Tak da toho neboj.

Dasto

Sebadovera :) To je podla mojho nazoru to co ti chyba.Si schopny mlady muz a preto sa nevzdavaj tak laho..Mas na to mat dievca, zasluzis si byt ludmi akceptovany a prijmany a poviem ti este nieco zasluzis si aby ta MAL NIEKTO RAD. Toto musis prijat a potom to pojde. Aj potom co si si vsetko prezil uvedom si ze mas hodnotu. Zacni sa venovat nejakemu sportu behaj alebo cvic ( nie preto aby si vyzeral to je lwn plus ale ver mi, pomoze to sebavedomiu) a pride ta prava ona existuje a je stvorena pre teba :) ! Ale urcite si uvedom ze si stovreny na to aby si miloval nejake dievca a ono bude rovnako mikovat teba.Ked si budes mysliet ze je to ONA zavolas ju niekde alebo jej povies o svojich pocitoch /HOVOR !!! Kto sa nespyta sa nedozvie/ a nahodou ti povie ze sorry len kamarati tak nehadz flintu do zita lebo to nebola ONA ....cize ziadny strach ...drz sa kamo