Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebne ešte výmenné lístky?

paapi

no vsak to sa nemeni kazdy rok - a posledna zmena bola v r 2013, preto je to take stare.
vsade ale pisu, ze na kozne netreba, tak ja neviem.

mam56

Starý katolícky arcibiskup v Keni práve umieral v nemocnici a jeho posledným želením bolo, aby sa stretol ešte s prezidentom a premiérom. V priebehu jednej hodiny obidvaja prišli. On ich požiadal, aby si sadol každý, jeden zľava a ten druhý sprava, k jeho posteli. Kňaz im len držal ruky a bol ticho. Obaja boli veľmi dotknutí tým, čo sa dialo a súčasne sa cítili byť veľmi dôležitými za to, že si zavolal práve ich. Premiér sa ho opýtal: a prečo ste si zavolali práve mňa a prezidenta??? Kňaz pozbieral všetku svoju silu a podržal ich ruky ešte silnejšie. Potom, ešte stále s otvorenými očami, zamrmlal: Ježiš umrel tiež medzi dvomi zločincami. Mojim želaním je spraviť presne tak ako to spravil ON. O niekoľko minút kňaz umrel.
Preložené zo stránky:
unijokes.com
Ak vás moje vtipy nezaujímajú, tak ich jednoducho ignorujte.
Robím, čo musím, sorry:-)
---------------------------------
Mne semenné lístky netreba, lebo mi je úplne jedno, na akú diagnózu trpím. Scípnem, scípnem, čo na tom. Ale vďaka mne robotu mať nebudete. Mne vaše komentáre netreba počúvať, že ako ma podporíte a podobne. Se.iem na vás, aj na vašu podporu.
"Urazili ste syna, ponížili ste tým Otca."