Negativizmus voči Rómom

Príspevok v téme: Negativizmus voči Rómom
mam56

No, tak ideme na to, aby bolo vsio jásno. Čiže, mne vyčítate stále to, že mám kamarátov Rómov??? Ok. Ale viete akých??? Pracujú v lese ako lesní robotníci (pôjdem s nimi, najbližšie, aby som si zlepšil kondičku) a každý z nich zarába okolo 1200 eur mesačne, v Čechách.
Okrem toho majú vlastnú hudobnú skupinu, rád si s nimi zahrám, lebo majú vynikajúci hudobný sluch a ja takisto (hluchý nie som).
Pozrite sa, ja Vám na plné ústa poviem, čo si myslím, lebo vaše názory na mňa mi prídu very strange.
Ja k nim nepatrím??? A prečo??? Prečo by som sa mal pripraviť o 30 kamarátov len kvôli tomu, že Vám sa to nepáči.
Ja viem veľmi dobre, aké problémy tam u vás máte. A čo mňa je potom??? Ako??? Akože??? Fu.ked, čo mňa je potom.
Mám pokračovať??? Ok, tak budem pokračovať ďalej, aby ste si nemysleli, že mám strach. Ja im hovorím pravdu rovno do očí a oni mne takisto a sme ok. Sme úplne ok.
Čo mňa je potom, že vy to tam nezvládate??? Beriete ich ako profesorov z vysokej školy, či ako??? Nechápem. Je väčšina z nich s titulom Mgr.??? Preto, že nemajú školy, lebo si na tom nezakladajú, tak už nie sú hodní toho, aby nám zaviazali šnúrky na topánkach?!
Nezvládli ste to vy, vážení a nie oni!!! Sorry, na tvrdo.
Ja mám pod sebou tretinu mesta, môžete si hovoriť, čo chcete. Verte mi, že na všetko som už dopredu myslel a verte mi: - také niečo si neriskne nikto, ani keby mal neviem koľko zbraní.
A ani sa mi nečudujte, že ma ani váš názor kompletne nezaujíma.
Ešte použijem jeden citát::: "keď slepý vedie slepého, tak obidvaja padnú do jamy".
NEZVLÁDLI STE TO VY A NIE ONI. Povedal som to rovno tak vám, ako aj im.
Thank you for your attention - ďakujem vám za pozornosť.
Dúfam, že ste ma pochopili a že sa už nebudem musieť opakovať.

mam56

A keď nieto roboty, tak na internete jesto dosť roboty. Tak už naučte ľudí pracovať s netom a programovať. Alebo vás mám predbehnúť? Zabijete ma? A co pak? Môžem osrať celý tento váš somnabulický svet.
Idem počúvať Alizee. A varujem vás. Ak sa jej niečo stane, tak my tam prídeme, ja nie som sám.
Nemusím dostať Nobelovú cenu za mier, mne stačí Nobelová cena za používanie zdravého rozumu, ale takej niet, tak na ňu radšej nebudem ašpirovať.
Fakt všetko úbohé, fakt.
www.youtube.com
Viete, akú hodnotu má jedna moja správa na nete??? No, dosť veľkú, nepredstaviteľné.
Pán pre.iér, máte moju podporu a verte mi, že moje slovo sa ráta, nie som len zrnkom v piesku. Nemusí ma nikto podplácať, ja kašlem na celý tento materiálny svet.
Na to som bol školený, nie som slepý a ani sprostý.