Chcem zomrieť prosím

Príspevok v téme: Chcem zomrieť prosím
kiikulloo

Ahojte musim sa priznať, že ma už nebaví život. Už nechcem ďalej ubližovať rodičom, kamarátom a priatełovi. Milujem ich z celého srdca ale už to jednoducho nezvládam. Robím všetko čo mi povedia rodičia naozaj všetko a stale mi nadavaju mozno sa ani ja nespravam najlepsie niekedy ale je to preto, ze niesu schopny ma pochvalit a nadavaju aj za uplne malickosti. Je to moj nevlastny otec a bije moju mamu. Vzdy som mame vedela povedat hoci co no v ppslednej dobe bezi za nim vzdy ked jej nieco poviem. Nemam naladu sa ucit ani nic robit, nemam naladu sa smiat a zhorsila som sa v skole aj zato mi nadavali a otec povedal, ze sa mam ukludnit lebo ma zabije. Bojim sa ho velmi. Dnes mi povedali ze kazdy rok im znicim vianoce a ze bodaj by ma rakovina zozrala. Mam rada moju mamu ale uz nieje ta ktorou byvala. Prosim ja uz naozaj nechcem a nemam preco zit. Poradte mi

viuviuya

Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your website is excellent, let alone the content!
Also visit my web page - www.shareumall.com

CASIOPEUS

Najsmutnejšie je, že za celé roky tento príspevok nemá jedinú odpoveď? TO vážne tomuto človeku nikto na Slovensku nechcel a nevedel pomôcť? Neriešiť, či je to reálne alebo nereálne napísané, ale riešiť to, že vôbec niekto napíše a hľadá pomoc, hoci anonymne? Smutné až strašné.

Všetci sme za hrdinov, keď sa niečo také stane, každý má riešenie, ako sa mala vec riešiť. Ale keď sa deje, nikto nič nepovie. Ja osobne len dúfam, že pocity tohto človeka nezašli tak ďaleko, že by ich naplnil do skutkov. Azda nie. Dúfam. Budem rád, ak sa dotyčný opäť raz ozve.