Ja už vlastne nežijem

Príspevok v téme: Ja už vlastne nežijem
Nomen Omen

Mám 28 rokov a cítim sa akoby som už nežil. Nemám prácu, nemám teda zdroj príjmov. Nemám žiadne koníčky. Nemám priateľov. Nemám priateľku. Po tom čo som sa rozišiel s priateľkou pred deviatimi rokmi som zistil, že inú nechcem. Niesom homosexuál, priťahujú ma ženy, ale ja cítim, že im nemám čo ponúknuť. Mám veľmi nízke sebavedomie. Bol som veľmi dlho zamilovaný do jednej spolužiačky, mal som preludy, že ju vidím na ulici. Ona je už ale zrelá žena, asi aj iná ako keď som ju poznal ja. Mám diagnostikovanú depresiu. Liečim sa ambulatne a medikamentózne dva roky. Beriem veľmi veľa liekov. Bol som už aj na psychiatrickom oddelení v nemocnici, kde som dostával elektrošoky. Mám ale pocit úplnej prázdnoty a neviem sa zaradiť do spoločnosti. Prekonal niekto niečo podobné?

Nomen Omen

Už strácam vieru v lepšiu budúcnosť. Neviem sa naučiť fungovať normálne v spoločnosti. Viera v Boha je jediné, čo mi dáva silu pokračovať v živote, aj keď niekedy rozmýšľam, že žitie mi pridáva viac na hriechoch a čím kratší život, tým menej hriechov. Chcel by som byť nejako prospešný pre spoločnosť, aj keď viem, že tu na Zemi vládne nespravodlivosť. Mám ešte nejakú nádej?

Pán.Ing.Dr.Kazisvet3,PhD.

Takže, spravíme si taký menší psychotest. Je potrebné, aby ste zodpovedali na nižšie uvedené otázky:
1. Čo si vybavíte v mysli ako prvé, keď si predstavíte les, v ktorom je hmla a v ktorom poletujú svätojánske mušky? Čo si ešte okrem toho dokážete v mysli vybaviť?
2. Aký je Váš najobľúbenejší tanec?
3. Čo vybavíte v mysli ako prvé, keď si predstavíte sýto tmavú ČIERNU farbu a snehovú vysokohorskú BIELU farbu?
4. Čo si ako prvé vybavíte, keď si v duchu predstavíte agresívneho medveďa Grizlyho?
5. Čo si v duchu ako prvé vybavíte, keď si predstavíte hrocha v Afrike, ako sa máča vo vode?
6. Keby ste boli malým dieťaťom, čím by ste chceli byť, okrem rybára?
7. Čo si predstavíte, akú konkrétnu vec, predmet, keď si v mysli vybavíte pomaly tečúcu rieku, ticho a okolo Vás malý lesík a veľa prútia?
8. Aký je Váš najneobľúbenejší darček?
9. Čo by ste najradšej spravili v lesíku, okrem zbierania húb a lesných plodov?
10. Aké konáre sa Vám osobne páčia najviac. Tenké alebo hrubé?

Vyhodnotenie psychotestu v globále: ak ste si pod každou otázkou dokázali vždy niečo predstaviť, tak Váš zdravotný stav nie je vôbec dobrý, resp. lichotivý. Treba v najbližšej dobe očakávať buď infarkt alebo mozgovú mŕtvicu. Je to posledné varovanie pred blížiacim sa koncom. Nie vždy platí, že Sport ist Mord.
Ak ste si nedokázali predstaviť nič, tak ste fit a môžete sa tešiť na dlhý a šťastný život.

Mesačný princ

Takto žije 95% populácie, no keďže je nevedomosť bránou ku šťastiu tak sú šťastní :)

Neboj sa, nie si v tom sám .) Musíš to brať tak ako to príde. Musíš začať prežívať okamihy, nie minulosť a budúcnosť, lebo tie nie sú podstatné. A všetko ostatné, čo sa ťa netýka sa musíš naučiť púšťať jedným uchom dnu a druhým von, alebo to najlepšie nechať len okolo seba preletieť :)